Κλαίγεται ο Κλούνεϊ: Είμαι μόνος, άυπνος και έκανα κόκα...

17.02.2012
Τελικά, ακόμη και οι πιο μεγάλοι σταρ του Χόλιγουντ, που φαίνεται να τα έχουν όλα, δεν παύουν να είναι απλά… κοινοί θνητοί!

Μέσα από μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο "The Hollywood Reporter", ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) απομυθοποιεί τον ίδιο του τον εαυτό, ομολογώντας μεταξύ άλλων, ότι υποφέρει από μοναξιά και αϋπνίες ενώ τον έχουν απατήσει και… παρατήσει (!) στο παρελθόν.

Αντίθετα από αυτό που έχουμε στο μυαλό μας για εκείνον και την καθημερινότητά του, η αλήθεια είναι ότι ο 50χρονος γόης κλείνει τη μέρα του στο κρεβάτι, με την τηλεόραση ανοιχτή, στις 10 το βράδυ. Κάθε βράδυ.

"Αν κλείσω την τηλεόραση θα πρέπει να σκεφτώ και όταν γίνεται αυτό δεν μπορώ να κοιμηθώ", παραδέχεται ο Κλούνεϊ, συμπληρώνοντας ότι ξυπνά τουλάχιστον πέντε φορές μέσα στη νύχτα.

Ένα άλλο σημείο στο οποίο εστιάζει παραδόξως ο διάσημος ηθοποιός είναι η μοναξιά την οποία νιώθει, που μάλιστα "είναι χειρότερη στα πιο δημόσια κομμάτια της ζωής του".

"Όποιος λέει ότι δεν νιώθει μοναξιά κατά καιρούς, απλά ψεύδεται. Εγώ έχω νιώσει ατελείωτα μόνος μέσα σε κακές σχέσεις. Δεν υπάρχει κάτι πιο μοναχικό από αυτό", δηλώνει απόλυτα ο Τζορτζ τονίζοντας ότι όσο πιο δημόσια είναι η εκδήλωση στην οποία βρίσκεται κανείς, τόσο πιο μόνος νιώθει και τόσο λιγότερο απολαμβάνει το καθετί.

Όσο για τον "κολλητό" του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt); Ε καλά… Μην τρελαθούμε κιόλας."Είναι πολύ διαφορετικό από ό,τι νομίζει ο κόσμος. Εννοώ δηλαδή ότι δεν κάνουμε τόση παρέα. Έχει έρθει στο σπίτι μου στο Κόμο, κάνουμε βόλτα με τις μηχανές. Αλλά η αλήθεια είναι ότι είχα να δω τον Μπραντ πάνω από έναν χρόνο", αποκαλύπτει ο Κλόυνεϊ βάζοντας έτσι τη σχέση του με τον Πιτ στην πραγματική βάση της.

Δεν κάνει όμως το ίδιο και για την σύντροφό του, Στέισι Κίμπλερ (Stacy Keibler), αρνούμενος να κάνει έστω και το παραμικρό σχόλιο για τη σχέση τους. Έστω…

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ιδιαίτερη εντύπωση κάνει η αποκάλυψη του Τζορτζ ότι όχι μόνο τον έχουν απατήσει, αλλά ύστερα από πολύ κυνήγι –από την πλευρά του- τον έχουν παρατήσει κιόλας, ενώ μεγάλο κομμάτι της κουβέντας μονοπωλεί η αδυναμία του στο… αλκοόλ.

"Μερικές φορές πίνω υπερβολικά. Πραγματικά μου αρέσει το ποτό αλλά υπάρχουν φορές που έχω ξεπεράσει τα όρια του 'απολαμβάνω' και του 'πίνω χωρίς απολύτως κανέναν λόγο'", ομολόγησε ο Κλούνεϊ εξηγώντας ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, απλά φροντίζει να… σταματά.

Όμως, αφορούσαν μόνο στο αλκοόλ οι καταχρήσεις; Μπα…

"Ναι, έχω δοκιμάσει και κόκα, αλλά δεν πιστεύω ότι αν σνιφάρεις μία ή δύο φορές εθίζεσαι. Άσε που δεν μου άρεσε κιόλας", συνέχισε τις αποκαλύψεις ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος φέτος είναι υποψήφιος για δύο βραβεία Όσκαρ: Α' Ανδρικού Ρόλου για την ταινία "Οι απόγονοι" και σεναρίου για την ταινία "Αι ειδοί του Μαρτίου". Δείτε τα τρέιλερ και των δύο ταινιών στα βίντεο που ακολουθούν.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα