Παππά: ο δεσμός μου με τον Χαριτάτο!

17.02.2012
Η Χριστίνα Παππά τόσο καιρό λέμε ότι είναι μόνη όμως οι φήμες που κυκλοφόρησαν τελευταία την θέλουν ζευγάρι με τον Σπύρο Χαριτάτο!

Η Χριστίνα Παππά τόσο καιρό λέμε ότι είναι μόνη όμως οι φήμες που κυκλοφόρησαν τελευταία την θέλουν ζευγάρι με τον Σπύρο Χαριτάτο!

Σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν» τελευταία το Χριστινάκι συναντιέται με τον δημοσιογράφο στα νότια προάστια, αλλά πόσο αθώες είναι αυτές οι συναντήσεις τους; «Ο Σπύρος είναι φίλος, τον γνωρίζω χρόνια, από τότε που πρωτοξεκίνησε το πρωινό του ΑΝΤ1. Πολλά πολλά χρόνια πίσω. Για όνομα του θεού, δηλαδή όταν βλέπουμε τους φίλους μας σημαίνει ότι έχουμε και κάτι; Δεν ισχύει κάτι τέτοιο πάντως…», είπε η Χριστίνα Παππά στο Star που ήθελε να ξεκαθαρίσει με τις δηλώσεις της ότι ο δεσμός του είναι καθαρά φιλικός!

Και επειδή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά , τα παιδιά φαίνεται ότι είχαν συναντηθεί κάποιες φορές στο κλειστό γήπεδο της Γλυφάδας για να παρακολουθήσουν αγώνα μπάσκετ.

«Την κυρία Παππά τη γνωρίζω. Έχουμε καλή, φιλική σχέση. Τίποτα περισσότερο όμως. Είναι μια παρεξήγηση, δεν υπάρχει τίποτα απ΄όλ΄αυτά. Είναι μια καλή γνωριμία, που κρατάει χρόνια», δήλωσε και ο Χαριτάτος! Το μέλλον θα δείξει πόσο φιλικός ή όχι είναι ο δεσμός τους και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το μάθουμε!

Ελένη Αναστασάκη