Η JLo στην αγκαλιά του... μωρού της

16.02.2012
Τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου επέλεξε η διάσημη Λατίνα για να κάνει τα επίσημα "φανερώματα" με το αμόρε της.

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) πόζαρε στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) για μια πολύ αισθαντική φωτογραφία την οποία και πόσταρε στον λογαριασμό της στο Twitter.

Ο 24χρονος χορευτής αγκαλιάζει στοργικά με το γεμάτο τατουάζ χέρι την αγαπημένη του, φιλώντας στοργικά το κεφάλι της το οποίο εκείνη έχει ακουμπήσει απαλά επάνω του.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία, την οποία φαίνεται ότι έσβησε πολύ γρήγορα από τη σελίδα της, η Τζένιφερ έχει κλειστά τα μάτια της απολαμβάνοντας προφανώς τη στιγμή, ενώ στο σχόλιο που τη συνόδευε, η Λόπεζ μοιραζόταν την ευτυχία της με τους υπόλοιπους ερωτευμένους μέσω της ευχής: "HAPPY VALENTINES DAY #JLOVE?RS!! I wish U ALL lots of love today and always! I l appreciate and love you all. #sweettweet'"

Κατά τα άλλα, και εκτός του ότι έχει ξεκάθαρα γυρίσει σελίδα στη ζωή της, η 42χρονη σταρ δείχνει να διατηρεί μια άκρως αξιοπρεπή σχέση με τον πρώην σύζυγό της, Μαρκ Άντονι (Marc Anthony).

Οι δύο "πρώην" μοιράζονται εκτός από τα σχεδόν τεσσάρων χρονών δίδυμα παιδιά τους, Μάξ και Έμ, το νέο τάλεντ σόου τους μέσα από το οποίο ψάχνουν να βρουν τα επόμενα ταλέντα από τη λατινική Αμερική.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα