Στη φυλακή η Λόχαν αλλά πρώτα το... Playboy

03.11.2011
Παλιά μου τέχνη κόσκινο για την 25χρονη ηθοποιό που ετοιμάζεται να ξαναδεί της φυλακής τα σίδερα, έστω και για λίγα μόνο λεπτά.


Παλιά μου τέχνη κόσκινο για την 25χρονη ηθοποιό που ετοιμάζεται να ξαναδεί της φυλακής τα σίδερα, έστω και για λίγα μόνο λεπτά.

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) εμφανίστηκε ενώπιων της δικαστού Στέφανι Λότνερ (Stefanie Lautner) όπου αφού παραδέχτηκε ότι όντως παραβίασε την αναστολή της άκουσε και την ποινή της που ήταν 30 μέρες φυλάκιση.

Η δικαστής αποκάλυψε ότι ένα κέντρο αστέγων του Λος Άντζελες αρνήθηκε να δεχτεί τη Λόχαν ως εθελόντρια, όπως πρότεινε το δικαστήριο, γιατί "αποτελεί κακό παράδειγμα".

"Χρειάζεσαι ένα μάθημα και αυτό θα σου δώσω", είπε η Λότνερ, πριν ενημερώσει τη Λίντσεϊ για τους όρους της νέας της αναστολής υπεύθυνη για την τήρηση των οποίων τοποθετήθηκε μια πολύ αυστηρή αστυνομικός.

Ωστόσο, η Λίντσεϊ ζήτησε και πήρε μια μικρή αναβολή για τη φυλάκισή της, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Η δικηγόρος της ηθοποιού ενημέρωσε το δικαστήριο ότι η πελάτισσά της βρίσκεται στη μέση μιας φωτογράφησης για το περιοδικό "Playboy" και καθότι πρόκειται για μια επαγγελματική συμφωνία ύψους $1 εκατομμυρίου, θα έπρεπε πάση θυσία να την τηρήσει.

Η δικαστής αποδέχτηκε τη σοβαρότητα του θέματος και ζήτησε από τη Λίντσεϊ να παραδοθεί στη φυλακή μέχρι τις 9 Νοεμβρίου.

Εκεί, βέβαια, θεωρείται σίγουρο ότι η Λόχαν δεν θα μείνει περισσότερο από λίγα λεπτά –όπως έχει ξαναγίνει άλλωστε- λόγω υπερπληθυσμού, αλλά η κίνηση θα πρέπει να γίνει.

Κατά τα άλλα, η δικαστής Λότνερ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κατ' οίκον περιορισμός ή ηλεκτρονικό βραχιόλι αυτή τη φορά, ενώ τόνισε ότι η τιμωρία της για κοινωνική εργασία στο νεκροτομείο του Λος Άντζελες για καθεμία από τις επόμενες 270 μέρες συνεχίζεται κανονικά.

Ζωή Κίττα