Απίστευτο: «Πέθαναν» τον Καραφώτη!!!

03.11.2011
Στο εξωτερικό εδώ και λίγους μήνες, κυκλοφορεί κάθε λίγο και λιγάκι και μία μακάβρια φήμη ότι πέθανε κάποιος διάσημος. Έλα, όμως, που η μακάβρια ιδέα ήρθε και στη χώρα μας και «θύμα» αυτής έπεσε ο Κώστας Καραφώτης.

Στο εξωτερικό εδώ και λίγους μήνες, κυκλοφορεί κάθε λίγο και λιγάκι και μία μακάβρια φήμη ότι πέθανε κάποιος διάσημος. Έλα, όμως, που η μακάβρια ιδέα ήρθε και στη χώρα μας και «θύμα» αυτής έπεσε ο Κώστας Καραφώτης. Μάλιστα, τα σαΐνια που σκέφτηκαν να «πεθάνουν» τον αοιδό, προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα και μέχρι που άνοιξαν σελίδα στο Facebook.

«R.I.P Κώστα Καραφώτη Θα Σε Θυμόμαστε Για Πάντα». Η μακάβρια και ανατριχιαστική σελίδα έγινε αντιληπτή από τον Κώστα, ο οποίος στην αρχή σοκαρίστηκε. Φανταζόμαστε ότι θα άρχισε να τσιμπιέται για να βεβαιωθεί ο άνθρωπος ότι δεν πέθανε και δεν το έχει πάρει χαμπάρι! Αφού βεβαιώθηκε ότι ζει και βασιλεύει προσπάθησε να το αντιμετωπίσει με χιούμορ. «Απίστευτο πόσοι τρελοί υπάρχουν στο διαδίκτυο..... Δείτε το! Φτου! Σκόρδα!» έγραψε ο ίδιος στο Twitter, προσθέτοντας και το λινκ της συγκεκριμένης σελίδας.