Και ναι... παντρεύεται η Ηλιάδη!

03.11.2011
Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι. Αν και είναι αλήθεια ότι δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα είναι το «σήμερα», αλλά who cares; Σημασία έχει ότι η Αγγελική Ηλιάδη ακολουθεί τη φυσιολογική σειρά και μετά το μονόπετρο

Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι. Αν και είναι αλήθεια ότι δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα είναι το «σήμερα», αλλά who cares; Σημασία έχει ότι η Αγγελική Ηλιάδη ακολουθεί τη φυσιολογική σειρά και μετά το μονόπετρο που πήρε από τον αγαπημένο της, Κώστα Μηλιωτάκη, τώρα ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Την αποκάλυψη ότι παντρεύεται έκανε η ίδια η αοιδός στην απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου του Notis Σφακιανάκη. Εκεί την εντόπισε η κάμερα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η Ηλιάδη αφού παραδέχτηκε ότι επιθυμεί να αποκτήσει και δεύτερο παιδί, αποκάλυψε τα του γάμου. Αλλά μίλησε και για τον αγαπημένο της.

«Με γοήτευσε η ηρεμία που έχει σαν άνθρωπος. Όταν είσαι ευτυχισμένος και γεμάτος στην προσωπική σου ζωή, λειτουργείς καλύτερα γενικότερα στη ζωή σου» δήλωσε, ενώ για τον γάμο είπε ότι έρχεται, είναι κοντά, αλλά ακόμη δεν έχουν ανακοινώσει ημερομηνίες.