Ο άντρας της Καρντάσιαν θέλει πίσω την κοτρόνα του

03.11.2011
Ο γάμος της 31χρονης ριάλιτι σταρ και του Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries) οδεύει και τυπικά προς τη λήξη του αλλά φαίνεται πως τελικά δεν τα γλιτώνουμε τα… παρατράγουδα.


Ο γάμος της 31χρονης ριάλιτι σταρ και του Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries) οδεύει και τυπικά προς τη λήξη του αλλά φαίνεται πως τελικά δεν τα γλιτώνουμε τα… παρατράγουδα.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" ο 26χρονος μπασκετομπολίστας θέλει πίσω το 2 εκατομμυρίων δαχτυλίδι αρραβώνων που είχε δώσει στην Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) όταν της έκανε πρόταση γάμου τον περασμένο Μάιο.

Το εντυπωσιακό 20,5 καρατίων μονόπετρο φέρει την υπογραφή του οίκου Lorraine Schwartz ενώ τότε, ο Κρις είχε αποκαλύψει ότι οι οδηγίες του προς τη σχεδιάστρια ήταν σαφείς: "Το ήθελα μεγάλο".

Πληροφορίες του περιοδικού "Life & Style" μεταφέρουν ότι η Κιμ, η οποία παρεμπιπτόντως κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ύστερα από μόλις 72 μέρες γάμου, σκοπεύει να συμμορφωθεί με την παράκληση του πρώην αγαπημένου της και να του επιστρέψει το δαχτυλίδι.

Το βασικό μέλημα της νεαρής Καρντάσιαν είναι "να μείνουν φίλοι με τον Κρις" και δεν θα τα χαλάσουν για μικρολεπτομέρειες.

Κατά τα άλλα και ενώ ο Κιμ βρίσκεται στην Αυστραλία με την αδελφή της Κλόι (Khloe) και τον σύζυγό της Λαμάρ (Lamar) για να προωθήσουν το σόου τους, ο Κρις λέγεται ότι έχει αποσυρθεί στο πατρικό του στη Μινεσότα για να βρει τα… ίσια του.

"Νιώθει ως ο τύπος που παντρεύτηκε η Κιμ στην τηλεόραση και όχι ως ο σύζυγος", μεταφέρουν πηγές κοντά στον Χάμφρεϊς υπογραμμίζοντας πόσο "χρησιμοποιημένος αισθάνεται".

Από την πλευρά της η Κιμ διατυμπανίζει ότι "παντρεύτηκε από έρωτα" και όλα αυτά που λέγονται για "μούφα γάμο" την πληγώνουν αφάνταστα.

Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι ότι δεν έχουμε ακούσει την τελευταία λέξη από το πρώην ζεύγος.

Ζωή Κίττα