Είδηση-σοκ: Συνέλαβαν τη Λάσκαρη!

03.10.2011
Μα πόσο... ξενερουά τύποι είναι αυτοί οι Γερμανοί τελικά; Να έχουν μπροστά τους μια καλλονή, μια Εύα Λάσκαρη κι αντί να θαμπωθούν από τα κάλλη της, εκείνοι να έχουν μάτια μόνο για το... νόμο. Πήγε, που λες, το μοντέλο στην Γερμανία για να παίξει μουσική σε ένα κλαμπ (πες μου ότι η Λάσκαρη είναι ο θηλυκός... Tiesto

Μα πόσο... ξενερουά τύποι είναι αυτοί οι Γερμανοί τελικά; Να έχουν μπροστά τους μια καλλονή, μια Εύα Λάσκαρη κι αντί να θαμπωθούν από τα κάλλη της, εκείνοι να έχουν μάτια μόνο για το... νόμο. Πήγε, που λες, το μοντέλο στην Γερμανία για να παίξει μουσική σε ένα κλαμπ (πες μου ότι η Λάσκαρη είναι ο θηλυκός... Tiesto, να τρελαθώ) και αντί να βρεθεί στα dexx, βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα!

Ω ναι. Όπως αποκάλυψε η ίδια, έκανε το λάθος να πετάξει στο δρόμο μία γόπα τσιγάρου. Και για κακή της τύχη, την είδαν αστυνομικοί και τη συνέλαβαν. Μα να μη μαγευτούν από τα κάλλη της; Μα να μην κάνουν τα στραβά τα μάτια; Όοοχι. Ο νόμος πάνω απ’ όλα. Έτσι την συνέλαβαν, την πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου η Λάσκαρη πλήρωσε ένα ωραιότατο πρόστιμο κι αφέθηκε ελεύθερη.