O προστάτης εξέθεσε τον Ντεπαρτιέ

23.08.2011
Τελικά δεν έφταιγε το αλκοόλ για τα καμώματα του διάσημου Γάλλου ηθοποιού Ζεράρ Ντεπαρτιέ (Gerard Depardieu) που αναστάτωσε μια ολόκληρη πτήση ακριβώς πριν μία εβδομάδα.

Τελικά δεν έφταιγε το αλκοόλ για τα καμώματα του διάσημου Γάλλου ηθοποιού Ζεράρ Ντεπαρτιέ (Gerard Depardieu) που αναστάτωσε μια ολόκληρη πτήση ακριβώς πριν μία εβδομάδα.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο 62χρονος ηθοποιός ήταν επιβάτης της "Cityjet" (θυγατρικής της AirFrance - KLM) που αναμένετο να απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Παρισιού με προορισμό το Δουβλίνο.

Λίγο πριν από την απογείωση οΝτεπαρτιέ απαίτησε να πάει στην τουαλέτα, όμως η αεροσυνοδός που βρισκόταν κοντά του ζήτησε να παραμείνει στη θέση του για 15 λεπτά ακόμα, καθώς είχε ξεκινήσει η διαδικασία απογείωσης.

Αφού του απαγορεύτηκε η πρόσβαση στην τουαλέτα, ο 62χρονος προσπάθησε να ουρήσει σε ένα μπουκαλάκι το οποίο αποδείχτηκε πολύ μικρό και εν τέλει ο ηθοποιός ανακουφίστηκε μπροστά σε όλους τους επιβάτες της πτήσης.

Το περιστατικό έγινε γνωστό την περασμένη Τετάρτη όταν ένας επιβάτης της πτήσης, μίλησε σε ραδιοσταθμό του Παρισιού και ανέφερε το περιστατικό, τονίζοντας πως ο Ντεπαρτιέ ήταν μεθυσμένος και φώναζε δυνατά: "Θέλω να ουρήσω, θέλω να ουρήσω"!

Φυσικά, το αεροπλάνο αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο, όπου ειδική ομάδα ανέλαβε τον καθαρισμό το πατώματος που είχε γεμίσει με τα τσισάκια του Ζεράρ. Τελικά, το αεροπλάνο απογειώθηκε με 1 ώρα και 15 λεπτά καθυστέρηση!

Πάντως, μόλις εχθές ο καλός φίλος του Ντεπαρτιέ και συμπρωταγωνιστής του στη νέα ταινία "Asterix and Obelix", Έντουαρτ Μπάερ (Edouard Baer) που ταξίδευε μαζί με τον 62χρονο Ζεράρ στην ίδια πτήση έδωσε τη δική του διάσταση στα πράγματα.

Σύμφωνα με το Μπάερ, ο Ντεπαρτιέ πάσχει από προστάτη και όταν πρέπει να ουρήσει, πρέπει να ουρήσει! Υπήρξε απλά κακή συνεννόηση με την αεροσυνοδό που δεν κατανόησε το πρόβλημά του!

Ο ηθοποιός συμπληρώνει πως μετά το περιστατικό ο Ντεπαρτιέ αισθάνθηκε ντροπή και ήθελε να καθαρίσει τα ούρα μόνος του και να εξηγήσει στον κόσμο το πρόβλημά του.

Φυσικά, ο διάσημος ηθοποιός κατέβηκε από το αεροπλάνο και ταξίδεψε τελικά με την επόμενη πτήση!

Κατερίνα Π.