Παντρεύεται η Αγγελική Ηλιάδη;

22.08.2011
Είναι ερωτευμένη στα σύννεφα πετάει η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία πλέον δεν έχει κανέναν λόγο να κρύβει τον έρωτα που ζει στο πλευρό του Κώστα Μηλιωτάκη. Οι δυο τους είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες

Είναι ερωτευμένη στα σύννεφα πετάει η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία πλέον δεν έχει κανέναν λόγο να κρύβει τον έρωτα που ζει στο πλευρό του Κώστα Μηλιωτάκη. Οι δυο τους είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες και όσοι τους ζουν από κοντά, έχουν να λένε πόσο άλλαξε τη ζωή της Αγγελικής η σχέση της με το γνωστό στιχουργό.

Και ως είθισται στην περίπτωση ενός μεγάλου έρωτα, οι πρώτες φήμες για επικείμενο γάμο δεν άργησαν να έρθουν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μηλιωτάκης έκανε πρόταση γάμου στην Ηλιάδη όταν βρέθηκαν στην Τζια για διακοπές. Η ίδια δεν είχε ιδέα, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει, αφού δέχτηκε αμέσως στην πρόταση του.

Εξάλλου, η ίδια δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παντρευτεί, ενώ συνέχεια λέει ότι θέλει να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδάκι. Οπότε; Άσε, που ο σύντροφος της έχει άριστες σχέσεις με το γιο της και ουκ ολίγες φορές οι τρεις τους κάνουν βόλτες στην πόλη.

Πάντως, η αοιδός στην κάμερα του Star απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φήμες περί πρότασης γάμου, λέγοντας πως όταν έρθει η ώρα θα το μοιραστεί με τον κόσμο.