Δεκάρα δεν χάλασε για το γάμο η Κιμ

22.08.2011
Ο παραμυθένιος γάμος της Κιμ Καρντάσιαν άφησε θετικές εντυπώσεις! Και μπορεί να περιμένουμε μέχρι τον Οκτώβριο για να τον δούμε στο διάσημο σόου της οικογένειας αλλά όπως φαίνεται η 30χρονη τιβι σταρ δεν έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για το γάμο τούτο!

Ο παραμυθένιος γάμος της Κιμ Καρντάσιαν άφησε θετικές εντυπώσεις! Και μπορεί να περιμένουμε μέχρι τον Οκτώβριο για να τον δούμε στο διάσημο σόου της οικογένειας αλλά όπως φαίνεται η 30χρονη τιβι σταρ δεν έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για το γάμο τούτο!

Η Κιμ που έχει ήδη στο ενεργητικό της ένα γάμο με τον μουσικό παραγωγό Ντέιμον Τόμας (Damon Thomas)- ο γάμος κράτησε τέσσερα χρόνια από το 2000 μέχρι και το 2004- μπορεί να υπερηφανευτεί πως έκανε ένα γάμο σχεδόν τσάμπα.

Σύμφωνα με το "Hollywood Reporter" όχι μόνο δεν δαπάνησαν δολάριο για δολάριο αλλά σύσσωμη η οικογένεια Καρντάσιαν έβγαλε και χαρτζιλίκι από το γάμο της Κιμ με τον εκλεκτό της καρδιάς της Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries)!

Έχουμε και λέμε:

* 50.000 χιλιάδες δολάρια έλαβε η 30χρονη Κιμ από το κλαμπ Tao του Λας Βέγκας για να γιορτάσει εκεί το μπατζελορέτ πάρτυ της (εκεί έλαβε χώρα και το μπάτσελορ πάρτυ του γαμπρού).

* 1,5 εκατομμύριο δολάρια θα λάβει η Κιμ για τις αποκλειστικές φωτογραφίες του γάμου από το περιοδικό "People" πιθανότατα!

*Ταυτόχρονα, οι προμηθευτές του γάμου (για κάθε υπηρεσία ή προϊόν που προσέφεραν από τα τυριά μέχρι τα φώτα) έκαναν έκπτωση στο νεόνυμφο ζευγάρι ή παρείχαν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς με μόνο αντάλλαγμα την τηλεοπτική προβολή τους από το σόου των Καρντάσιαν.

Για παράδειγμα, τα χλιδάτα προσκλητήρια των "Lehr & Black" κόστισαν μόλις 10.000 δολάρια με την έκπτωση ενώ το γαμήλιο κέικ έφτασε τα 6000 δολάρια!

* Έκπτωση έκανε και η Vera Wang στα 3 φορέματα μαζί με το νυφικό που ετοίμασε για την Κιμ φτάνοντας τα 20.000 δολάρια έκαστο.

* Ακόμα και για το δαχτυλίδι των αρραβώνων της Κιμ, υπήρξε έκπτωση από τον οίκο "Lorraine Schwartz" και ο Κρις το αγόρασε για 2 εκατομμύρια δολάρια μόλις!

* Το πιο ακριβό πράγμα στο γάμο της Καρντάσιαν ήταν το λίφτινγκ προσώπου της μαμάς της Κρις Τζένερ που κόστισε 50.000 δολάρια, γεγονότα που θα δούμε λεπτό προς λεπτό στις 10 Οκτωβρίου με την πρεμιέρα του σόου.

Φυσικά το δίκτυο "E!"που προβάλλει το ριάλιτι με τη ζωή των αδερφών Καρντάσιαν μας έδωσε μικρά τίζερ στα οποία βλέπουμε την πρώτη γνωριμία της Κιμ με τον Κρις.


Εκεί ο Χάμφρεϊς ξεδιπλώνει το δηλητηριώδες χιούμορ του αφού οι πρώτες ερωτήσεις που κάνει είναι:

1. Αν ο γάμος της αδερφής της Κιμ,της 27χρονης Κλόε με τον συνάδελφό του Λαμάρ Οντόμ και μπασκετμπολίστα των "Lakers” είναι διαφημιστικό κόλπο.

2. Αν τα οπίσθιά της Κιμ είναι αληθινά!


Ευτυχώς και παρά τα σχόλια αυτά, η Κιμ το πήρε το παιδί σε μια τελετή που κύλησε άψογα! Δεν συνέβη βέβαια το ίδιο και με τη δεξίωση που ολοκληρώθηκε άδοξα με την επέμβαση της αστυνομίας!

Τι συνέβη; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Η δεξίωση κυλούσε όμορφα και οι χοροί δεν άργησαν να έρθουν. Μέχρι και οι επώνυμοι καλεσμένοι χόρεψαν με την ψυχή τους, με πρώτη και καλύτερη τη Λίντσεϊ Λόχαν που σύμφωνα με δημοσιεύματα του "Radar Online" έπινε όλη τη νύχτα και γλεντούσε γερά!

Τη Λίντσεϊ συνόδευε η μαμά της Ντίνα και η μικρή της αδερφή Άλι και μόνο η όψη της Λίλο καθώς αποχωρούσε από το γάμο, μαρτυρά την καλοπέραση της!

Γύρω στα μεσάνυχτα λοιπόν και ενώ οι καλεσμένοι χόρευαν υπό τις μουσικές επιλογές του DJ Cassidy, οι οργισμένοι γείτονες του Μοντεσίτο, κάλεσαν την αστυνομία, η οποία αναγκάστηκε να κάνει επίπληξη για την δυνατή μουσική.

Η Κιμ δέχτηκε τα μαντάτα με ψυχραιμία και το πάρτυ συνεχίστηκε με χαμηλή μουσική μέχρι τις 2 τα χαράματα. Το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει το ταξίδι του Μέλητος το επόμενο καλοκαίρι αφού προς το παρόν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο, δεν τους το επέτρεψαν!

Kατερίνα Πατούλια