Η κόρη του Άρνι μιλά για το χωρισμό των γονιών της

10.08.2011
Την δική της άποψη για το διαζύγιο των γονιών της έδωσε η Κάθριν Σβαρτσενέγκερ (Katherine Schwarzenegger) σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Ηarper’s Bazaar"!

Την δική της άποψη για το διαζύγιο των γονιών της έδωσε η Κάθριν Σβαρτσενέγκερ (Katherine Schwarzenegger) σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Ηarper’s Bazaar"!

Η 21χρονη φοιτήτρια και μεγαλύτερη κόρη του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (Arnold Schwarzenegger)και της Μαρία Σράιβερ (Maria Shriver) πιστεύει πως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο αλλά παραδέχεται πως το τελευταίο διάστημα ήταν εξαιρετικά δύσκολο για την ίδια.

Η Κάθριν που είδε τους γονείς της να χωρίζουν μετά από 25 χρόνια και εν μέσω ενός σκανδάλου με εξωσυζυγικές σχέσεις του διάσημου “Εξολοθρευτή” πατέρα της, προσπαθεί να φιλοσοφεί όσο μπορεί το χωρισμό τους.

Ο πρώην Κυβερνήτης της Καλιφόρνια ανακοίνωσε το χωρισμό του το Μάιο και λίγο αργότερα ενημέρωσε το κοινό πως νιώθει πολύ στεναχωρημένος που πρόδωσε τη γυναίκα και την οικογένειά του και απέκτησε ένα παιδί εκτός γάμου. Λίγες ημέρες μετά, ήρθε στο φως η εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε με την επί χρόνια οικονόμο του σπιτιού του!

Η κόρη του επισημαίνει τη δική της άποψη σχετικά με τα όσα αποκαλύφθηκαν:

"Πραγματικά πιστεύω πως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Τις περισσότερες φορές είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί έγινε κάτι. Αλλά πραγματικά πιστεύω ότι ο Θεός δεν θα έφερνε κάτι στη ζωή σου που δεν μπορείς να το χειριστείς".

Η 21χρονη παραδέχεται πως οι γονείς της στάθηκαν σαν ασπίδα για εκείνη και τους συγγενείς της για να μην αφήσουν να την επηρεάσει το σκάνδαλο αλλά δεν τα κατάφεραν πλήρως αφού η ίδια βρέθηκε στο προσκήνιο και σκέφτηκε μέχρι και να αλλάξει το επώνυμό της!

"Σκέφτηκα να το αλλάξω γιατί είναι αδύνατο να έχεις μια κανονική προσωπική ζωή. Είναι κάτι που αντιμετωπίζω καθημερινά. Ειδικά όταν πήγα στο κολέγιο με πλησιάζαν αγόρια και με ρωτούσαν πως να αποκτήσουν μεγάλα μπράτσα ή αν έχει κάποιο μυστικό ο πατέρας μου σχετικά με το bodybuilding και την άρση βαρών"

Τελικά, αναρωτιόμουν αν όλοι αυτοί ήθελαν να βγουν με μένα ή το μπαμπά μου! Πάντως οι γονείς της Κάθριν έχουν οριστικοποιήσει το διαζύγιό τους και σε αυτή τη φάση μοιράζουν την περιουσία τους που ανέρχεται στα 400 εκατομμύρια δολάρια.

Κατερίνα Π.