Με ποιον καναλάρχη έκανε διακοπές η Νάντια;

10.08.2011
Η Νάντια Μπουλέ μας την έκανε και πήρε κάποιες μέρες από την εκπομπούλα της "Elatte" και αρχίσαμε όλοι να ψαχνόμαστε πού έχει πάει το κορίτσι και τι γίνεται.

Η Νάντια Μπουλέ μας την έκανε και πήρε κάποιες μέρες από την εκπομπούλα της "Elatte" και αρχίσαμε όλοι να ψαχνόμαστε πού έχει πάει το κορίτσι και τι γίνεται. Εκείνη πιο χαλαρή από ποτέ έκανε απλά διακοπές όσο και αν είπαν διάφορα οι φαρμακόγλωσσες. Και με ποιον μαζί έκανε τις διακοπές της; Μα όπως είδα στο Star με τον Θοδωρή Κυριακού!

Και το φωτογραφικό υλικό που κυκλοφόρησε στο Panoramalife αποδεικνύει του λόγου το αληθές με Θοδωρή και Νάντια! Ο διευθύνοντας σύμβουλος του ANT1 και η παρουσιάστρια ξεκίνησαν το καλοκαιρινό τους τουρνέ με τη θαλαμηγό της οικογένειας Κυριακού και η Νάντια βαρέθηκε να κάνει βουτιές σε καταγάλανα νερά, όπως είδαμε σε φωτογραφία που ανέβασε στο tiwtter της και να το χαίρεται με την ψυχή της...

Σου λέει παιδί μου, του έδωσε και κατάβαλε η Νάντια αφού με τον Θοδωρή έκαναν και extreme sports στην Πάρο και γενικά το ευχαριστήθηκαν τα παιδιά ενώ ο Πάτρας ίδρωνε στο κανάλι μόνος και έρημος.

Τώρα λοιπόν μου λύθηκαν και όλες οι απορίες περί άδειας της Νάντιας, αφού καταλαβαίνω ότι πήρε άδεια από τη σημαία!

Ελένη Αναστασάκη