Η "χαλαρή" κοιλίτσα βασανίζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

10.08.2011
Σκούρα τα βρήκε η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham), καθώς τα κιλά της τέταρτης εγκυμοσύνης της δεν θέλουν να την εγκαταλείψουν τόσο εύκολα.

Σκούρα τα βρήκε η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham), καθώς τα κιλά της τέταρτης εγκυμοσύνης της δεν θέλουν να την εγκαταλείψουν τόσο εύκολα.


Η 37χρονη σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει απομονωθεί στην παραθαλάσσια βιλάρα της και έχει προσλάβει σεφ και πολλούς άλλους ειδικούς του fitness και της ομορφιάς για να επιστρέψει στην προ εγκυμοσύνης εικόνα της λίγο πριν την Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη.

Η Μπέκαμ εργάζεται πλέον ως σχεδιάστρια μόδας και εικόνα της την απασχολεί πάρα πολύ, παρότι είναι εξαιρετικά χαρούμενη που έφερε στον κόσμο την πρώτη της κορούλα, την γλυκιά Χάρπερ Σέβεν (Harper Seven).

Όπως αναφέρουν πηγές του περιβάλλοντος της Μπέκαμ στο "Cover Media", η Βικτόρια δεν μπορεί να κλείσει μάτι τις τελευταίες εβδομάδες και κυκλοφορεί με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.


Στις προηγούμενες εγκυμοσύνες της η λεπτεπίλεπτη Βικτόρια έχασε εύκολα το βάρος που πήρε πριν τη γέννα, αλλά δεν συνέβη το ίδιο και αυτή τη φορά, εξομολογείται πηγή στο περιοδικό "Closer". Παρόλο που έχει χάσει τα περιττά κιλά στο σύνολό τους, η Μπέκαμ δεν μπορεί να ξεφορτωθεί την χαλαρή της κοιλίτσα.

Ο Ντέιβιντ της κάνει διαρκώς κομπλιμέντα και της τονίζει πως η σιλουέτα της είναι άψογη, όπως και πριν την εγκυμοσύνη αλλά η ίδια δεν τον πιστεύει.


Αυτό που λέει διαρκώς είναι πως το σώμα της είναι το σήμα κατατεθέν της και θα κάνει τα πάντα για να το κάνει τέλειο και πάλι.

Κατερίνα Π.