Κοκκίνου-Βασιλειάδης: ξανά στα δικαστήρια

22.07.2011
Για μία ακόμη φορά η Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης έχουν πέρα-δώθε στα δικαστήρια και τώρα έχουν το θέμα του

Για μία ακόμη φορά η Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης έχουν πέρα-δώθε στα δικαστήρια και τώρα έχουν το θέμα του που θα κάνει διακοπές ο γιόκας τους με τον πατέρα. Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό People, η Έλλη πέρυσι είχε δεχθεί προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου, βάσει της οποίας ο Π. Βασιλειάδης θα μπορεί να κάνει διακοπές με τον μικρό Αλέξανδρο από την 1 έως τις 20 Αυγούστου.

Όμως φέτος το Ελλάκι, που τα έχει κάπως πάρει στο κρανίο-κάτι ο Μπόγρης κάτι ο Βασιλειάδης δε θέλει και πολύ- γενικώς κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα ώστε να αναιρεθεί αυτή η απόφαση! Έτσι το Ελλάκι ζητούσε με τα μέτρα αυτά ζητούσε ο μικρός να πάει με τον πατέρα του για μια εβδομάδα τον Ιούλιο και για μια ακόμα τον Αύγουστο και το υπόλοιπο διάστημα να περάσουν μαζί τις διακοπές τους.

Το δικαστήριο τελικά αποφάσισε να μην κάνει δεκτό τα ασφαλιστικά μέτρα της Κοκκίνου και να ισχύσει η προηγούμενη απόφαση.

Οπότε αν και δεν της άρεσε καθόλου αυτή η απόφαση της Έλλης δε μπορούσε να κάνει αλλιώς παρά να τη δεχτεί και να τα κάνει γαργάρα. Το ραντεβού της τραγουδίστριας με το δικαστήριο είναι για μέχρι Οκτώβριο που το σίριαλ της διεκδίκησης της κηδεμονίας του μικρού θα συνεχιστεί! Ενώ το θέμα της μοιρασιάς της κοινής περιουσίας βασανίζει τα παιδιά! Όπως και να έχει τώρα η Έλλη θα μπορέσεις να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει και από Οκτώβρη ξανά τα κεφάλια μέσα!

Ελένη Αναστασάκη