Άρνι: Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω

22.07.2011
Ακόμη ένα επεισόδιο στο σίριαλ με θέμα τον τρανταχτό χωρισμό του 63χρονου πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια και της 55χρονης συζύγου του.


Ακόμη ένα επεισόδιο στο σίριαλ με θέμα τον τρανταχτό χωρισμό του 63χρονου πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια και της 55χρονης συζύγου του.

Ύστερα από το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν έγινε γνωστό ότι κατά τη διάρκεια του 25ετούς γάμου τους, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (Arnold Schwarzenegger) είχε γίνει τουλάχιστον δύο φορές μπαμπάς εξώγαμων παιδιών, η Μαρία Σράιβερ (Maria Shriver) κατέθεσε επίσημα αίτηση διαζυγίου στις αρχές του μήνα.

Στο χαρτί που κατατέθηκε στο δικαστήριο του Λος Άντζελες ως λόγος δίδεται το τυπικό "αγεφύρωτες διαφορές" ενώ με την αίτηση, η Σράιβερ διεκδικεί την επιμέλεια των δύο ανήλικων γιων τους, του 17χρονου Πάτρικ (Patrick) και του 13χρονου Κρίστοφερ (Christopher). Το ζευγάρι έχει ακόμη δύο μεγαλύτερες κόρες, την 21χρονη Κάθριν (Katherine) και τη 19χρονη Κριστίνα (Christina).

Επιπλέον πληροφορίες θέλουν την απατημένη σύζυγο, γόνο της οικογένειας Κένεντι, να ζητά διατροφή από τον Άρνι, ενώ απαιτεί να πληρώσει εκείνος τις αμοιβές των δικηγόρων.

Τώρα, ήρθε η σειρά του Σβαρτσενέγκερ να καταθέσει τη δική του αίτηση, αλλά αυτή είναι κάπως διαφορετική. Ενώ όσον αφορά τα ανήλικα παιδιά του ζητά κοινή κηδεμονία με την πρώην συζυγό του, για τα οικονομικά, δεν κάνει ούτε λόγο.

Συγκεκριμένα, ο “Εξολοθρευτής” είναι κάθετος: Δεν δίνω φράγκο, λέει και αφήνει τη Μαρία να σκέφτεται την επόμενη δικαστική -προφανώς- κίνησή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι δεν υπέγραψε προγαμιαίο συμβόλαιο όταν παντρεύτηκε το 1986, οπότε, σύμφωνα με τους νόμους της Καλιφόρνια η περιουσία διαιρείται δια του δύο...

Ζωή Κίττα