Πού πλατσουρίζουν οι επώνυμοι;

22.07.2011
Οι διακοπές έφτασαν και για τους εγχώριους σταρ που άφησαν στην άκρη τηλεοπτικά πλατό και άγχη για τα νούμερα και όπου φύγει …φύγει.

Οι διακοπές έφτασαν και για τους εγχώριους σταρ που άφησαν στην άκρη τηλεοπτικά πλατό και άγχη για τα νούμερα και όπου φύγει …φύγει. Και προς τα πού έφυγε; Προς νησάκια, παραλίες και ακρογιαλιές! Για το πολυσυζητημένο (και αγαπημένο μας) ζεύγος Μενεγάκη-Πατζόπουλου, ο μόνιμος προορισμός είναι η Άχλα που όπως είδαμε στο star η ξανθιά παρουσιάστρια βρέθηκε να ψαρεύει ακόμη και με την απόχη της! Αν είχε καλή ψαριά δεν το ξέρουμε αλλά στην Κάρυστο που βρέθηκε για λίγες μέρες σίγουρα το έφαγε καλά το ψαράκι της.

Μύκονο λέω και κλαίω για τη Νατάσσα Θεοδωρίδου που βρέθηκε να φυσιέται για τα καλά στο νησί των ανέμων μόνη ενώ ο Νίκος Γκάλης με την σύζυγό του, αλλά και η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά και τον γιό τους, Δημήτρη βρέθηκαν να πλατοσυρίζουν στη Μύκονο. Ε αν συναντήθηκαν θα έκανα και παρείτσα στη Νατάσα ελπίζω!

Η Ελεονώρα Μελέτη πήγε μια βόλτα μέχρι το Λουτράκι να κάνει τις βουτίτσες της, ενώ η Δέσποινα Βανδή άνευ Ντέμη βρέθηκε στην Πάρο αλλά με τα παιδάκια της απόλαυσαν τα μπανάκια και τις βουτίτσες της υπέροχης Πάρου!

Με την κοιλιά στο στόμα, αλλά με σέξι μπικινάκι, είδαμε τη Δέσποινα Καμπούρη λίγο πριν γίνει μανούλα! Παρέα της ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου και οι δύο παρουσιάστριες τράβηξαν για Σκιάθο! Και ακόμη δεν μπήκαμε στον Αύγουστο...

Ελένη Αναστασάκη