Κανάκης: Επεισοδιακή συνάντηση με την πρώην;

21.07.2011
Έναν μεγάλο έρωτα έζησε ο Αντώνης Κανάκης στο πλευρό της Σάντυς Κουτσοσταμάτη και τον καιρό που ήταν ζευγάρι, πολλοί ήταν σίγουροι ότι ο παρουσιαστής θα εγκατέλειπε την εργένικη ζωή για χάρη της.

Έναν μεγάλο έρωτα έζησε ο Αντώνης Κανάκης στο πλευρό της Σάντυς Κουτσοσταμάτη και τον καιρό που ήταν ζευγάρι, πολλοί ήταν σίγουροι ότι ο παρουσιαστής θα εγκατέλειπε την εργένικη ζωή για χάρη της. Αλλά εκεί που περιμέναμε τον Κανάκη να ντυθεί γαμπρό, πριν τέσσερα χρόνια μάθαμε ότι η σχέση τους έληξε άδοξα.

Έκτοτε, δεν είχαμε ακούσει τίποτε για τον έρωτα αυτό, ενώ πριν ένα μήνα η γνωστή ψυχολόγος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό γνωστού επιχειρηματία. Και σε λίγους μήνες θα αποκτήσει και το πρώτο της παιδάκι. Μέχρι εδώ ωραία και καλά, αφού τέσσερα χρόνια μετά και με τις συγκλονιστικές εξελίξεις στη ζωή της, ο πάλαι ποτέ έρωτας της με τον Κανάκη και η σχέση τους είχαν σχεδόν ξεχαστεί. Ή τουλάχιστον ανήκουν στο μακρινό παρελθόν.

Μέχρι που ακούσαμε στο Star ότι οι δυο πρώην είχαν μία τυχαία συνάντηση σε εστιατόριο της Χαλκιδικής και μόνο ευχάριστη δεν ήταν. Σύμφωνα με δημοσίευμα λοιπόν, γνωστού περιοδικού, η Σάντυ δειπνούσε με τον σύζυγο της όταν τον είδε να μπαίνει ξαφνικά στο μαγαζί. Η αμηχανία και των δύο ήταν έκδηλη, μα περισσότερο της Κουτσοσταμάτη, την οποία το δημοσίευμα την θέλει να το βάζει στα πόδια με το που τον είδε. «Εμπρός καλά μου ποδαράκια» που έλεγε και ο αστυνόμος Σαΐνης, ενώ εννοείται ότι το πρώην ζεύγος δεν αντάλλαξε ούτε νεύμα.

Ο παρουσιαστής, όπως λένε, έμεινε κάγκελο από τη αντίδραση της κι έκατσε λένε να την κοιτάει απορημένος. Αλλά δεν τα έβαψε και μαύρα από την επεισοδιακή αυτή συνάντηση, αφού κάθισε στο τραπέζι του και πέρασε καλά την υπόλοιπη βραδιά.