Γαλακτερός: Συνεργασία - έκπληξη με Μουρατίδη!

21.07.2011
Μπασκετμπολίστας, στιχουργός, δημοτικός σύμβουλος, χορευτής, τώρα και... συγγραφέας! Πολύπλευρο ταλέντο μάς βγήκε ο Νάσος Γαλκατερός, ο οποίος λίγους μήνες μετά την εμφάνισή του στο Dancing with the stars

Μπασκετμπολίστας, στιχουργός, δημοτικός σύμβουλος, χορευτής, τώρα και... συγγραφέας! Πολύπλευρο ταλέντο μάς βγήκε ο Νάσος Γαλκατερός, ο οποίος λίγους μήνες μετά την εμφάνισή του στο Dancing with the stars, επιστρέφει ως συγγραφέας με το πρώτο του βιβλίο στα χέρια το, «Τελευταίο αγώνα του». Και δεν είναι η μόνη έκπληξη στην ιστορία.

Το συγγραφικό πόνημα του Γαλακτερού κυκλοφορεί από τις εκδόσεις του Νίκου Μουρατίδη, φανατικού πολέμιου της Ρούλας Κορομηλά, πρώην του Νάσου. Το, δε, βιβλίο, ενέχει βιώματα του συγγραφέα που αφορούν τη ζωή του όχι μόνο ως αθλητή, αλλά και την προσωπική του. Και η σουρπρίς η μεγάλη εδώ ποια είναι; Το αυτοβιογραφικό (κατά κάποιο τρόπο) βιβλίο το έγραψε το 2004, όταν δηλαδή ήταν ακόμη ζευγάρι με τη Ρούλα.

«Πανικός» όπως είπε κάποτε και η Τατιάνα. Αν και είναι αλήθεια ότι δεν ξέρουμε αν μέσα σε αυτό «καίει» τη Ρούλα, γιατί πόσα «χτυπήματα» να αντέξει κι αυτή από τους πρώην της; Μία ο Πάνος Μιχαλόπουλος, μία ο Γαλακτερός. Άντε να βγει ο Στέφανο Σαρτίνι και ο Στέλιος Ρόκκος να συμπληρωθεί το «καρεδάκι».

Πάντως, ο ίδιος διευκρινίζει ότι μπορεί στο βιβλίο να υπάρχουν πολλά δικά του βιώματα, όμως, δεν είναι η δική του ιστορία. Όπως και να έχει, αυτή η συνεργασία – έκπληξη με Μουρατίδη είναι να σε κάνει να απορείς. Και τη Ρούλα να μη γελά τρελά.