Ο Άστον Κούτσερ πετάει τα ρούχα του!

20.07.2011
Τέλος τα ψέματα για τον 33χρονο ηθοποιό που ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον νέο του ρόλο.


Τέλος τα ψέματα για τον 33χρονο ηθοποιό που ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον νέο του ρόλο.

Ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher), ο οποίος ως γνωστόν αντικατέστησε τον Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) στην τηλεοπτική σειρά "Two and a half men", έκανε μια πρώτη αποκαλυπτική εμφάνιση…

Ύστερα από τα πάμπολλα προβλήματα που δημιούργησε ο εθισμός του Σιν στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, οι παραγωγοί της σειράς τον "σούταραν" και έψαξαν αρκετά για τον αντικαταστάτη του.

Όταν ανακοινώθηκε το όνομα του Κούτσερ έγινε επίσης γνωστό ότι ο ρόλος του δεν θα ήταν μια απλή συνέχεια εκείνη του Σιν, αλλά ένας ολοκαίνουριος χαρακτήρας φτιαγμένος ειδικά για εκείνον.

Δίπλα στον Άστον θα εμφανίζονται πάλι οι άλλοι δύο πρωταγωνιστές, Τζον Κράιερ (Jon Cryer) και Άνγκους Τ. Τζόουνς (Angus T. Jones), οι οποίοι φωτογραφίζονται μαζί του στο τεράστιο πόστερ που κοσμεί από χθες τον τοίχο των στούντιο παραγωγής και διαφημίζει την 19η Σεπτεμβρίου ως την ημέρα όπου "θα αποκαλυφθούν τα πάντα".

Οι πρωταγωνιστές ποζάρουν ημίγυμνοι κρατώντας μια μεγάλη αφίσα με την ημερομηνία και δίνουν –με τις γκριμάτσες τους- μια μεγάλη γεύση του τι μέλλει γενέσθαι στη μικρή οθόνη.

Στο μεταξύ, ο Άστον Κούτσερ φημολογείται ότι ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς, υιοθετώντας ένα παιδάκι με τη σύζυγό του, Ντέμι Μουρ (Demi Moore), ενώ ο Τσάρλι Σιν ανακοίνωσε τα νέα του επαγγελματικά σχέδια.

Ο 45χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει ήδη επιλέξει το νέο του τηλεοπτικό πόνημα και το έχει οργανώσει με μεγάλη λεπτομέρεια. Το μόνο που μένει είναι κάποιο στούντιο να το αγοράσει… Δεν είναι και λίγο…

Ζωή Κίττα