Ελένη - Ματέο μαζί σε γάμο!

19.07.2011
Όλο αυτό τον καιρό, από το Πάσχα δηλαδή, ακούγαμε ότι η Ελένη Μενεγάκη θα αποκαταστήσει τον αγαπημένο της, Ματέο με δόξες, τιμές και μυστικότητα στην Άνδρο, όπου και γνωρίστηκαν. Κάθε εβδομάδα ακούγαμε και διαβάζαμε για τον περιβόητο γάμο της Ελένης

Όλο αυτό τον καιρό, από το Πάσχα δηλαδή, ακούγαμε ότι η Ελένη Μενεγάκη θα αποκαταστήσει τον αγαπημένο της, Ματέο με δόξες, τιμές και μυστικότητα στην Άνδρο, όπου και γνωρίστηκαν. Κάθε εβδομάδα ακούγαμε και διαβάζαμε για τον περιβόητο γάμο της Ελένης, αλλά ένα προσκλητήριο (που θα μας πέσει από τα χέρια, όχι δεν γίνεται δεν είναι δυνατό) δε λάβαμε.

Γάμο ακούγαμε και γάμο δεν βλέπαμε για το ζεύγος. Μέχρι που αποφάσισαν να μας κάνουν τη χάρη. Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας (ω ναι), αλλά ουχί ως μελλόνυμφοι, αλλά ως καλεσμένοι αφού πήγαν μαζί σε εφοπλιστικό γάμο στην Άνδρο, την περασμένη Παρασκευή. Ε τώρα κι αν δεν ήταν ο δικός τους, λεπτομέρεια. Σημασία έχει ότι Ελένη και Ματέο πραγματοποίησαν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση κι έκλεψαν την παράσταση.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα» το ερωτευμένο ζεύγος ήταν αχώριστο, ενώ κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με την Έλλη Στάη, παρακαλώ. Ωραία πράγματα. Μετά από το «βάπτισμα» να υποθέσουμε ότι τον χειμώνα θα βλέπουμε τον Ματέο κανονικά και με το νόμο να συνοδεύει την Ελένη σε επίσημες εξόδους; Ε γιατί η αλήθεια, το βαρεθήκαμε το κυνηγητό με τους παπαράτσι και το όλο κρυφτούλι.