Αντζελίνα Τζολί: τα παιδιά μου τρώνε έντομα

19.07.2011
Τι άλλο θα ακούσουμε πια για την πιο διάσημη οικογένεια της σόουμπιζ; Αυτή τη φορά τα νέα αφορούν τις διατροφικές συνήθειες των νεαρότερων μελών της και έρχονται από την ίδια τη μαμά.


Τι άλλο θα ακούσουμε πια για την πιο διάσημη οικογένεια της σόουμπιζ; Αυτή τη φορά τα νέα αφορούν τις διατροφικές συνήθειες των νεαρότερων μελών της και έρχονται από την ίδια τη μαμά.

"Τα αγόρια μου λατρεύουν να τρώνε γρύλους. Είναι το αγαπημένο τους φαγητό", αποκάλυψε η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) σε πρόσφατη συνέντευξή της, εξηγώντας ότι τα παιδιά γεύτηκαν τη λιχουδιά κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού της οικογένειας στην Καμπότζη, πατρίδα του μεγαλύτερου γιου της, Μάντοξ (Maddox).

"Όταν τους έδωσα να φάνε έντομα για πρώτη φορά δεν τους είπα τι είναι για να μην τρομάξουν. Τους το αγόρασα και το έφαγαν σαν πατατάκια. Τρελάθηκαν και ήθελαν να τρώνε συνέχεια. Κάποια στιγμή μάλιστα χρειάστηκε να απαγορεύσω το μασούλημα των γρύλων γιατί φοβήθηκα ότι θα έκαναν εμετό. Τους έτρωγαν με μανία όλη τη μέρα", αποκάλυψε στη συνέχεια η Αντζελίνα.

Στο μεταξύ, ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο "Confidential: The Life of Secret Agent Turned Hollywood Tycoon Arnon Milchan" και φέρει την υπογραφή των Τζόζεφ Γκέλμαν (Joseph Gelman) και Μέιρ Ντορόν (Μeir Doron) περιγράφει λεπτομέρειες από το πώς άναψε η "φλόγα" ανάμεσα στη Τζολί και τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt).

Στο βιβλίο –που σημειωτέον δεν έχει επίσημη έγκριση- βιογραφείται ο διάσημος ατζέντης Άρνον Μίλχαν, ο οποίος έκανε και την πρώτη γνωριμία ανάμεσα στο διάσημο ζεύγος ενόψει της συνεργασίας τους στην ταινία "Mr & Mrs Smith" το 2005.

Παρά το ότι ακόμη και σήμερα ο Μπραντ επιμένει ότι η σχέση με την Αντζελίνα δεν ξεκίνησε παρά μετά τον χωρισμό του από την τότε σύζυγό του, Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston), ο Μίλχαν είχε εντυπωσιαστεί "από τον ηλεκτρισμό ανάμεσα στους δύο σταρ από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους". Ποιος ξέρει;

Στο βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε το τρέιλερ της ταινίας που υπήρξε η αφορμή για να δημιουργηθεί η πιο διάσημη, multi culti, οικογένεια στο Χόλιγουντ με δύο γονείς που παρά τις συνεχόμενες φήμες, ούτε παντρεύονται ούτε χωρίζουν.

Γίνε φίλη μας στο Facebook εδώ!

Ζωή Κίττα