Μελέτη: Γιατί συναντήθηκε με τον πρώην της, Γιάννη;

18.07.2011
Κουμπάρα στον γάμο του πολύ καλού της φίλου, Πάνου Καλίτση έγινε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Ελεονώρα Μελέτη. Κι έχουμε να παρατηρήσουμε ότι ήταν τα μάλα ανανεωμένη, αδυνατισμένη και μαυρισμένη...

Κουμπάρα στον γάμο του πολύ καλού της φίλου, Πάνου Καλίτση έγινε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Ελεονώρα Μελέτη. Κι έχουμε να παρατηρήσουμε ότι ήταν τα μάλα ανανεωμένη, αδυνατισμένη και μαυρισμένη... Να φταίει ο έρωτας ή η ευφορία που σου δημιουργεί το καλοκαίρι; Με την απορία θα μείνουμε, διότι με την περίπτωση της Μελέτη και τα ερωτικά δεν βγάζεις άκρη. Έκανε μία απόπειρα πριν λίγες μέρες στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά να εξηγήσει τι συμβαίνει στα ερωτικά της, αλλά μας «έκαψε» τον εγκέφαλο. Μαζί και του παρουσιαστή.

Την προηγούμενη εβδομάδα πήγε στην Τουρκία για έναν γάμο και είχε απευθείας ενημέρωση μέσω Twitter, όπου πληροφορούσε τους φίλους της για το μαναφούκι που πήγε να γίνει με τον κουμπάρο και τον «άλλον», ο οποίος αγρίεψε από το στενό μαρκάρισμα που έκανε ο κουμπάρος σε εκείνη. Δεν χρειάζονται εξηγήσεις, ο «άλλος» ήταν ο συνοδός της. Ωστόσο, την προηγούμενη εβδομάδα διαβάσαμε σε εβδομαδιαίο life style περιοδικό ότι η παρουσιάστρια συναντήθηκε με τον πρώην της, Γιάννη Ολζιέρσκυ. Βλέπεις, έπρεπε να παραδώσουν τα κλειδιά στον πρώην σπιτονοικοκύρη του στο σπιτιού της Κηφισιάς, όπου έμεναν για δύο χρόνια.

Αλλά όπως διαβάσαμε στο ίδιο άρθρο, οι σχέσεις των δύο πρώην είναι σχεδόν άψογες. Γιατί, όχι μόνο βρέθηκαν για τα κλειδιά, αλλά το προηγούμενο βράδυ η Μελέτη είχε πάει στο πάρτι που διοργάνωσε ο Ολζιέρσκυ. Μιλάμε για ανωτερότητες, όχι βλακείες. Ωστόσο (σνιφ, σνιφ) αυτό που δεν μάθαμε είναι τι σόι σχέσεις έχει η πρώην με τη νυν Γιάννη και πώς υποδέχτηκε στο πάρτι η Σήλια Δραγούνη την Μελέτη, μετά από όσα... χαριτωμένα είχε πει στην εκπομπή της για εκείνη και τον έρωτα της με τον Γιάννη.