Που πάνε τα χρήματα από το ίδρυμα του υιού Τραβόλτα

13.07.2011
Η τραγική ιστορία του 16χρονου Τζετ Τραβόλτα (Jett Travolta), ο οποίος έχασε τη ζωή του τον Ιανουάριο του 2009 είναι λίγο πολύ γνωστή.


Η τραγική ιστορία του 16χρονου Τζετ Τραβόλτα (Jett Travolta), ο οποίος έχασε τη ζωή του τον Ιανουάριο του 2009 είναι λίγο πολύ γνωστή.

Ο πρωτότοκος γιος του 57χρονου ηθοποιού και της Κέλι Πρέστον (Kelly Preston) ήταν αυτιστικός και πέθανε από καρδιακή προσβολή που προήλθε ως αποτέλεσμα μίας από τις επιληπτικές κρίσεις που είχε συχνά.

Από τότε ο Τζον Τραβόλτα (John Travolta) και η σύζυγός του δημιούργησαν ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα με το όνομά του “Jett Travolta Foundation”, μέσω του οποίου φροντίζουν να πάνε σημαντικά ποσά σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Όμως, όπως αποκαλύπτουν πηγές του Radar Online σήμερα, φαίνεται ότι ένα ποσό της τάξης του 10% από αυτά τα χρήματα πηγαίνουν στα ταμεία της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας, της οποίας το ζεύγος Τραβόλτα είναι πιστοί ακόλουθοι εδώ και χρόνια.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, σημαντικά ποσά από το ίδρυμα του Τζετ Τραβόλτα έχουν πάει σε ειδικούς φιλανθρωπικούς σκοπούς της Σαϊεντολογίας και συγκεκριμένα σε έναν οργανισμό που βοηθά ακρωτηριασμένα παιδιά.

Οι Τραβόλτα έχουν ακόμη μια κόρη, την 11χρονη Έλα (Ella), ενώ πριν από 10 μήνες υποδέχτηκαν στην οικογένειά τους τον μικρό Μπέντζαμιν (Benjamin) ο οποίος φαίνεται ότι έφερε ξανά το χαμόγελο στα χείλη τους.

Ζωή Κίττα