Ράπτη - Μαρακάκης: Επανασύνδεση με εγκυμοσύνη και γάμο;

13.07.2011
Μετά από έναν πολύμηνο χωρισμό η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μαρακάκης είναι και πάλι μαζί και όχι αυτή τη φορά δεν πρόκειται για φήμη. Το ζευγάρι δεν άντεξε να είναι χώρια και είπαν να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους. Η επανασύνδεση δεν είναι τόσο πρόσφατη, αλλά όλο αυτό τον καιρό ήθελαν να την κρατήσουν

Μετά από έναν πολύμηνο χωρισμό η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μαρακάκης είναι και πάλι μαζί και όχι αυτή τη φορά δεν πρόκειται για φήμη. Το ζευγάρι δεν άντεξε να είναι χώρια και είπαν να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους. Η επανασύνδεση δεν είναι τόσο πρόσφατη, αλλά όλο αυτό τον καιρό ήθελαν να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αλλά δεν μπόρεσαν για πολύ κι έτσι μετά την εμφάνιση τους στα εγκαίνια του καταστήματος του αδελφού του Μαρακάκη, βρέθηκαν μαζί στα Χανιά για λίγες μέρες. Και όσοι τους είδαν εκεί, είχαν να λένε για το πόσο ερωτευμένοι έδειχναν στη νέα φάση της σχέσης τους. Εξάλλου, ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε κατά την επιστροφή τους στο Ελ. Βενιζέλος.

Ωστόσο, το θέμα στην ιστορία τούτη δεν είναι μόνο η επανασύνδεση, όσο οι φήμες που τη συνοδεύουν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζεύγος όχι μόνο αποφάσισε να τα ξαναβρεί, αλλά σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Και μάλιστα σύντομα. Ο λόγος; Η εγκυμοσύνη της Ράπτη.

Έχει βουίξει λένε ο τόπος ότι η όμορφη βουλευτίνα είναι έγκυος και το χαρμόσυνο γεγονός επισπεύδει τη διαδικασία με έναν πολιτικό γάμο το επόμενο διάστημα και τον θρησκευτικό του χρόνου. Αν ισχύουν τώρα τα σενάρια, σύντομα θα δείξει. Εξάλλου, ο βήχας, ο έρωτας και η εγκυμοσύνη δεν κρύβονται...