Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Λιάγκας!

13.05.2011
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μπήκε το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Λιάγκας. Τι κι αν στο «Πρωινό mou» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε ότι είναι καλύτερα στην υγεία του; Το πρόβλημα αποδείχθηκε πιο σοβαρό

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μπήκε το βραδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Λιάγκας. Τι κι αν στο «Πρωινό mou» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε ότι είναι καλύτερα στην υγεία του; Το πρόβλημα αποδείχθηκε πιο σοβαρό και ο παρουσιαστής μπήκε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους στην κοιλιά.

Ο παρουσιαστής υπέφερε από γαστρεντερίτιδα, αλλά όταν οι πόνοι έγιναν έντονοι οι δικοί του τον πήγαν στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει σκωληκοειδίτιδα και το πρωί της Παρασκευής μπήκε στο χειρουργείο. Όπως ακουσαμε στο Super Star, εκτός απροόπτου θα πάρει εξιτήριο την Κυριακή, αλλά είναι άγνωστο αν την Δευτέρα επιστρέψει στο πόστο του. Ή ο Ουγγαρέζος συνεχίσει να ζει μεγάλες στιγμές ως ο βασικός αντικαταστάτης.

Πάντως, τώρα είναι καλά κι έφυγε και το άγχος από την Φαίη Σκορδά, η οποία αν και ήθελε πολύ, δε βρέθηκε στο πλευρό του. Ως λεχώνα που είναι ο χώρος του νοσοκομείου δεν ενδείκνυται για την περίπτωση της. Έτσι, τον Λιάγκα συνόδευσαν πατέρας, πεθερός και θείος του. Από εμάς... σιδερένιος!