Ριάνα - Κρις Μπράουν: έγιναν φιλαράκια (!)

16.05.2011
Δύο χρόνια πέρασαν από την μαύρη εκείνη νύχτα που ο Κιρς Μπράουν (Chris Brown) ξυλοκόπησε την τότε αγαπημένη του και σήμερα σούπερ σταρ Ριάνα (Rihanna). Και μπορεί το ζευγάρι να χώρισε με το χειρότερο δυνατό τρόπο, όμως μια νέα προοπτική στη σχέση του γεννήθηκε.

Δύο χρόνια πέρασαν από την μαύρη εκείνη νύχτα που ο Κρι Μπράουν (Chris Brown) ξυλοκόπησε την τότε αγαπημένη του και σήμερα σούπερ σταρ Ριάνα (Rihanna). Και μπορεί το ζευγάρι να χώρισε με το χειρότερο δυνατό τρόπο, όμως μια νέα προοπτική στη σχέση του γεννήθηκε.

Φίλοι είναι και πάλι οι δύο νέοι αλλά μην φανταστείς πως πίνουν μαζί καφέ! Ίσα ίσα που τους έχουμε δει λίγες φορές να συναντώνται δημοσίως σε κάποια εκδήλωση. Η φιλία του είναι περισσότερο ηλεκτρονική, καθώς Ριάνα και Κρις αποφάσισαν να ακολουθήσουν ο ένας τον άλλο που αλλού μα στο "Twitter".

Η 23χρονη ποπ σταρ από τα Μπαρμπέιντος έχει 5 εκατομμύρια οπαδούς που την ακολουθούν στο εν λόγω δίκτυο ενώ η ίδια ακολουθεί 383 μόνον. Έτσι, πρόσφατα αποφάσισε να προσθέσει και τον Κρις Μπράουν στον κύκλο των φίλων της κάνοντάς του 384!

Μετά από την κίνηση αυτή, το ίδιο έπραξε και ο Κρις που ακολούθησε χωρίς φόβο την πρώην αγαπημένη του. Τι σημαίνει όμως αυτή η κίνηση για τους δύο σταρ; Πως ο ένας θα βλέπει τα τιτιβίσματα του άλλου καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας (τι είπε, που βρίσκεται, τι ώρα πέφτει για ύπνο).

Και μπορεί η επανένωση να είναι απλά ιντερνετική, δεν είναι όμως λίγες οι ιστοσελίδες που μιλούν για κάτι παραπάνω αφού και η Ριάνα είναι μόνη αυτό τον καιρό και ο Κρις δεν έχει κάποια σοβαρή σχέση.

Τώρα, δεν είμαστε και πολύ σίγουροι για το πόσο θέλει ο Μπράουν να ξαναμπλέξει με την κοκκινομάλλα τραγουδίστρια αφού από το 2009 μέχει και σήμερα, ο Κρις λογοδοτεί για την τότε βίαιη συμπεριφορά του. Πρόσφατα, είχε ένα ακόμα βίαιο ξέσπασμα στα παρασκήνια της εκπομπής "Good Morning America", απλά και μόνο επειδή η παρουσιάστρια τόλμησε να του κάνει ερωτήσεις που αφορούσαν στο περιστατικό με τη Ριάνα και αν το έχει ξεπεράσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρχικά η ποινή του Μπράουν περιλάμβανε μεταξύ άλλων και ασφαλιστικά μέτρα στα οποία ο τραγουδιστής έπρεπε να βρίσκεται 90 μ. μακρυά από τη Ριάνα. Αργότερα φέτος, η ποινή τροποποιήθηκε με τη σύμφωνη γνώμη της Ριάνα.

Κατερίνα Π.