Ο Άστον Κούτσερ στα χνάρια του Τσάρλι Σιν

13.05.2011
Όπως άφησε –εμμέσως πλην σαφώς- να εννοηθεί ο ίδιος, ο 33χρονος ηθοποιός ετοιμάζεται να… διαδεχτεί τον 45χρονο συνάδελφό του.


Όπως άφησε –εμμέσως πλην σαφώς- να εννοηθεί ο ίδιος, ο 33χρονος ηθοποιός ετοιμάζεται να… διαδεχτεί τον 45χρονο συνάδελφό του.

"Ποια είναι η τετραγωνική ρίζα του 6,25;", ρώτησε μέσω της σελίδας του στο Twitter ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) και δεν χρειάστηκε να πει τίποτα άλλο.

Με την απάντηση στην ερώτηση να είναι το "2 1/5" δεν ήθελε και πολύ για να φανταστεί κανείς ότι το υπονοούμενο παραπέμπει στην τηλεοπτική σειρά "Two and a half men" στην οποία η μία πρωταγωνιστική θέση "χήρεψε" μετά την απόλυση του Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen).

Από τη στιγμή που ο εκρηκτικός ηθοποιός έχασε τον ρόλο του εξαιτίας των προβλημάτων που δημιούργησε ο εθισμός του στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, τα σενάρια περί διαδοχής του άναψαν φωτιές.

Ονόματα όπως, Ρομπ Λόου (Rob Low), Τζον Στάμος (John Stamos) και Χιου Γκραντ (Hugh Grant) ακούστηκαν ευρέως, αλλά τελικά το αουτσάιντερ προδόθηκε μόνο του.

Σύμφωνα με πηγές του Deadline.com ο Κούτσερ έχει ήδη υπογράψει για τον ρόλο, γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι The Hollywood Reporter και Broadcasting & Cable.

Με δεδομένο ότι επίσημα η εταιρεία Warner Bros δεν έχει κάνει καμία δήλωση, ακόμη δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Όμως, θεωρείται πολύ πιθανό να δούμε τον σύζυγο της Ντέμι Μουρ (Demi Moore) στο πλευρό του Τζον Κράιερ (Jon Cryer) και του μικρού Άνγκους Τ. Τζόουνς (Angus T. Jones) στη νέα σεζόν της κωμικής σειράς που κόπηκε πολύ απότομα για φέτος.

Ζωή Κίττα