Ήρθε το τέλος του Τάιγκερ Γουντς;

13.05.2011
"Όταν παίρνω φόρα… φόρα κατηφόρα…", φαίνεται ότι τραγουδά αυτό τον καιρό ο 35χρονος πρωταθλητής του γκολφ, παρακολουθώντας –ανήμπορος προφανώς να αντιδράσει- το άστρο του να δύει.


"Όταν παίρνω φόρα… φόρα κατηφόρα…", φαίνεται ότι τραγουδά αυτό τον καιρό ο 35χρονος πρωταθλητής του γκολφ, παρακολουθώντας –ανήμπορος προφανώς να αντιδράσει- το άστρο του να δύει.

Δυστυχώς για εκείνον, ο Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods) αποτελεί τρανό παράδειγμα του πώς τα προσωπικά προβλήματα μπορούν να συμπαρασύρουν με τον χειρότερο τρόπο τα πάντα, ακόμη και τα επαγγελματικά…

Σύμφωνα με τους ειδικούς αναλυτές, ο Γουντς που επί χρόνια έβλεπε δίπλα στο όνομά του τον χαρακτηρισμό "ο πιο πλούσιος αθλητής στον κόσμο", πληρώνει με τον χειρότερο τρόπο τις πομπές του.

Ολοκληρώνοντας μια άκρως αποτυχημένη εμφάνιση ο Τάιγκερ αποχώρησε με σκυμμένο κεφάλι και από δεύτερο τουρνουά αυτή την εβδομάδα.

Έχοντας κερδίσει 14 μεγάλους τίτλους στην καριέρα του, ο πρώην πρωταθλητής, χρέωσε τις κακές εμφανίσεις σε ατυχήματα, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι αυτός ο λόγος, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από το ίδιο το βλέμμα του.

Τα προβλήματα του Τάιγκερ Γουντς ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2009, ύστερα από ένα ύποπτο ατύχημα έξω από το σπίτι του στη Φλόριντα, το οποίο υπήρξε η αφορμή να ξεσπάσει ένα σκάνδαλο άνευ προηγουμένου.

Όπως προέκυψε, ο κύριος Γουντς, κάθε άλλο παρά κύριος ήταν αφού από παντού ξεφύτρωναν γυναίκες που υποστήριζαν ότι υπήρξαν ερωμένες του.

Το διαζύγιό του με την Έλιν Νόρντεγκρεν (Elin Nordegren) ήταν βαρύγδουπο και οριστικοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2010.

Εκείνος μπήκε σε κλινική για σεξ-αποτοξίνωση, ζήτησε δημόσια συγνώμη, μίλησε, ξαναμίλησε, αποχώρησε από τα γήπεδα, ξαναγύρισε, αλλά όπως φαίνεται, το κακό που έγινε είναι αδιόρθωτο. "Περασμένα μεγαλεία και διηγόντας τα να κλαις", λέει ο λαός μας. Κάτι ξέρει…

Ζωή Κίττα