Η Μενεγάκη, το κέρατο & ένα άπλυτο εσώρουχο

13.05.2011
Σήμερα το πρωί , η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της καταπιάστηκε με το πιο διαχρονικό θέμα μετά την οικονομική κρίση: την απιστία.

Σήμερα το πρωί , η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της καταπιάστηκε με το πιο διαχρονικό θέμα μετά την οικονομική κρίση: την απιστία. Και τι είπε σχετικώς; Μίλησε λοιπόν σήμερα εμφανώς σε πολύ καλή διάθεση για το τεστ απιστίας με την μέθοδο dna αλλά και τη μεγαλύτερη μύτη του κόσμου.

Ο συνεργάτης της Ελενίτσας, Γρηγόρης, είπε σχετικά ότι το σάλιο προδίδει την απιστία του συντρόφου και η Ελενίτσα μπήκε σε σκέψεις: "Συγγνώμη… υπάρχουν δηλαδή γυναίκες που δίνουν το σάλιο του συντρόφου τους για να δουν εάν είναι μπερδεμένο με άλλο σάλιο; Γιατί φαντάζομαι ότι εάν ένας άντρας έχει πάει σε… πονηρές καταστάσεις και μετά γυρίσει στην κανονική του σύντροφο, θα ρίξει και ένα πλύσιμο πρώτα και μετά θα γυρίσει", δήλωσε. Και εύλογα ο συμπαρουσιαστής Γρηγόρης αναρωτήθηκε: "Τι εννοείς Ελένη να πλύνει το… βρακί του πριν γυρίσει στην γυναίκα του;",και η Ελενίτσα ξεσπάθωσε: "Όχι, εννοώ αυτό που μπαίνει στο βρακί του Γρηγόρη μου, που θέλεις και ανάλυση…40 χρονών άνθρωπος...". Εγώ τώρα που δεν έχω πατήσει τα 30 ακόμη πειράζει που δεν ξέρω; Τι εννοεί άραγε η Ελενίτσα; Χμμμ απορία θα μου μείνει!

Μετά από την συγκεκριμένη κουβέντα η Ελεντίσα έπιασε άλλο θέμα: τη μεγαλύτερη μύτη του κόσμου! Η συγκεκριμένη μύτη που έχει μπει στο βιβλίο των ρεκόρ γκίνες, με μήκος 8.8 εκατοστά, προκάλεσε ξανά το ενδιαφέρον της Ελένης: "Θέλω να ξέρω, αυτή την μύτη, ο κύριος αυτός την πιάνει, την κρατάει και δεν ξεκολλάει από πάνω του; Γιατί το ζήτημα δεν είναι τόσο το μέγεθος της μύτης, αλλά το σχήμα της. Η μύτη πέφτει προς τα κάτω λίγο. Είναι λίγο στενοχωρημένη μύτη!".

Τώρα το θέμα γύρω από τη μεγαλύτερη μύτη μετά την απιστία είναι τυχαίο; Δε νομίζω! Γιατί είναι γνωστό ότι όποιος έχει μεγάλη μύτη σίγουρα θα έχει και το …βρακί του άπλυτο!

Ελένη Αναστασάκη