Αποτοξίνωση για τη Γουίτνεϊ Χιούστον, πάλι...

10.05.2011
Μία από τα ίδια, θα μπορούσε να πει κανείς, για τη 47χρονη τραγουδίστρια, η οποία "ξανακύλησε" στον κακό τον δρόμο.

Μία από τα ίδια, θα μπορούσε να πει κανείς, για τη 47χρονη τραγουδίστρια, η οποία "ξανακύλησε" στον κακό τον δρόμο.

Όπως επιβεβαίωσε και η εκπρόσωπός της, η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) παρακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης από χθες, Δευτέρα. Λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση.

Σύμφωνα με την Κρίστεν Φόστερ (Kristen Foster), η Γουίτνεϊ δεν νοσηλεύεται στην κλινική, αλλά ακολουθεί εθελοντικά ένα εξωτερικό πρόγραμμα θεραπείας ως μέρος της μακροπρόθεσμης διαδικασίας ανάρρωσης που έχει επιλέξει.

Μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες στην ιστορία της ποπ μουσικής, η Χιούστον ταλαιπωρείται εδώ και χρόνια από τον εθισμό της στις ναρκωτικές ουσίες και το αλκοόλ, ενώ λέγεται ότι η "αιτία του κακού" βρίσκεται στη σχέση της με τον σύζυγό της, Μπόμπι Μπράουν (Bobbi Brown).

Με το άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 2009, δήλωσε δυναμική, υγιή και καθαρή επιστροφή, όμως τελικά η πραγματικότητα τη διέψευσε. Κατά την περσινή της περιοδεία αναγκάστηκε να ακυρώσει μερικές συναυλίες, και σε όσες τραγούδησε τελικά, το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο. Εμείς απλά να ευχηθούμε ακόμη μια φορά "καλή ανάρρωση".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα
Μοντάζ: Μαίρη Ρίζου