Χωρίζει και ο Σβαρτσενέγκερ

10.05.2011
Όπως ανακοίνωσαν επίσημα δια του εκπροσώπου τους, ο 63χρονος ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια και η σύζυγος του, Μαρία Σράιβερ (Maria Shriver) αποφάσισαν να πάρουν διαφορετικούς δρόμους.


Όπως ανακοίνωσαν επίσημα δια του εκπροσώπου τους, ο 63χρονος ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια και η σύζυγος του, Μαρία Σράιβερ (Maria Shriver), αποφάσισαν να πάρουν διαφορετικούς δρόμους.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, γιατί έρχεται αφενός ύστερα από 25 χρόνια γάμου, αφετέρου 4 μήνες μετά την απόφαση του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (Arnold Schwarzenegger) να αποχωρήσει από τη θέση του κυβερνήτη την οποία κατείχε επί δύο συνεχόμενες τετραετίες.

"Ο τελευταίος καιρός υπήρξε σημαντικός τόσο όσον αφορά στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μετάβαση και για τους δύο μας. Ύστερα από πολύ σκέψη, περίσκεψη, συζήτηση και προσευχή, φτάσαμε σε αυτή την απόφαση από κοινού", έγραφαν οι δύο πρώην σύντροφοι στην ανακοίνωσή τους.

Ωστόσο, το ζευγάρι, που γνωρίστηκε σε ένα φιλανθρωπικό τουρνουά τένις το 1977 και παντρεύτηκε το 1986, δεν ανέφερε αν θα προχωρήσει σε διαζύγιο. Αντίθετα, αυτό που αναφέρεται είναι ότι οι δυο τους ζουν χωριστά καθώς "δουλεύουν το μέλλον της σχέσης τους".

"Συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας μαζί. Είναι το φως και το κέντρο για τις ζωές και των δυο μας", συνέχιζε η δήλωση στην οποία τονίζεται επίσης η έκκληση που κάνει τα διάσημο ζευγάρι για διακριτικότητα.

"Θεωρούμε το ζήτημα προσωπικό, γι' αυτό ούτε εμείς ούτε άλλοι συγγενείς ή φίλοι πρόκειται να σχολιάσουν περαιτέρω το ζήτημα. Ζητούμε συμπάθεια και σεβασμό από τα μίντια και το κοινό", ολοκληρώνει η ανακοίνωση.

Κατά τα άλλα, ο Άρνι ανακοίνωσε πριν από λίγους μήνες ότι επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με το πέμπτο σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας "Εξολοθρευτής" ενώ την ίδια στιγμή ετοιμάζει και ένα κόμικ βασισμένο στο πολιτικό του παρατσούκλι "The Governator".

Η Σράιβερ, συγγραφέας και πρώην δημοσιογράφος του NBC, ασχολείται ενεργά με μεγάλο αριθμό εθελοντικών οργανισμών. Η μητέρα της ήταν η αδελφή του δολοφονημένου προέδρου των ΗΠΑ, Τζον Φ. Κένεντι (John F. Kennedy) και ο πατέρας της, Σάρτζεντ Σράιβερ (Sargent Shriver) ήταν υποψήφιος αντιπρόεδρος των δημοκρατικών στις εκλογές του 1972.

Ζωή Κίττα