Ένα αγοράκι για την Αλίσια Σίλβερστοουν

10.05.2011
Μανούλα έγινε η 34χρονη ηθοποιός και έδωσε ένα πολύ παράξενο όνομα στο μωράκι της.


Μανούλα έγινε η 34χρονη ηθοποιός και έδωσε ένα πολύ παράξενο όνομα στο μωράκι της.

Όπως επιβεβαίωσε σήμερα επίσημα και ο εκπρόσωπό της, ο γιος της Αλίσια Σίλβερστοουν (Alicia Silverstone) και του συζύγου της, Κρίστοφερ Τζάρεκι (Christopher Jarecki) ήρθε την περασμένη Πέμπτη.

"Η μαμά και ο μπαμπάς είναι τρελά ερωτευμένοι", δήλωσε ο εκπρόσωπος συμπληρώνοντας ότι το μωρό είναι "όμορφο".

"Περίμενα να κάνω παιδί από τότε που ήμουν δύο χρονών", ομολόγησε πριν από λίγες μέρες η Αλίσια, τονίζοντας ότι είναι "φτιαγμένη για να γίνει μάνα".

Ωστόσο, η συμπαθής ηθοποιός μας ξάφνιασε λίγο, αφού μπήκε και εκείνη στο "κλαμπ των διάσημων μαμάδων που διαλέγουν παράξενα ονόματα για τα παιδιά τους" (βλ. Γκουίνεθ Πάλτροου και Άπλ [apple=μήλο] ή Βικτόρια Μπέκαμ και Μπρούκλιν).

Η Σίλβεστοουν ονόμασε το γιο της Μπέαρ Μπλου (Bear Blu) και έχει ήδη ξεσηκώσει –χωρίς να το καταλάβει- θύελλα διαμαρτυριών στα διάφορα μπλογκ, όπου πολλοί αντιδρούν στην απόφασή της να ονομάσει το μωρό της... αρκουδάκι.

Η Αλίσια και ο 40χρονος τραγουδιστής του γκρουπ S.T.U.N. γνωρίστηκαν το 1997 και παντρεύτηκαν το 2005 με μία ειδυλλιακή τελετή στη λίμνη Ταχόε, στα σύνορα της Καλιφόρνια με τη Νεβάδα.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε την πρώτη μεγάλη επιτυχία της Σίλβερστοουν στην ταινία του 1995, "Το κορίτσι του Μπέβερλι Χιλς". Δίπλα της διακρίνεται και η Μπρίτανι Μέρφι (Brittany Murphy) σε μία από τις πρώτες τις εμφανίσεις.

Ζωή Κίττα