Σαμαράς: "Μου αρέσει σαν άντρας ο Λιάγκας"!

04.05.2011
Δεν ξέρουμε πώς τα πάει στο γυναικείο φύλο, αλλά στο ανδρικό ο Γιώργος Λιάγκας γνωρίζει τρελό σουξέ. Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις του ότι τού την είχε πέσει γνωστός άντρας και είχε προσπαθήσει να τον φιλήσει

Δεν ξέρουμε πώς τα πάει στο γυναικείο φύλο, αλλά στο ανδρικό ο Γιώργος Λιάγκας γνωρίζει τρελό σουξέ. Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις του ότι τού την είχε πέσει γνωστός άντρας και είχε προσπαθήσει να τον φιλήσει, έρχεται τώρα ο Τρύφων Σαμαράς να εκφράσει δημοσίως τον θαυμασμό του για εκείνον.

Μου αρέσει ο Γιώργος Λιάγκας ως άντρας. Πάντα μου άρεσε» αποκάλυψε ο σταρ του dancing with the stars σε τηλεοπτική εκπομπή. Αφορμή για την αποκάλυψη ήταν η υποτιθέμενη κόντρα που υπάρχει μεταξύ τους, μετά τα καυστικά σχόλια του Λιάγκα για τις χορευτικές επιδόσεις του Τρύφωνα. Εκείνος, όχι μόνο διέψευσε τα περί κόντρας, αλλά εξέφρασε κι έναν ενθουσιασμό για τον άντρα Λιάγκα.

Έναν ενθουσιασμό που τον έχει εκμυστηρευτεί και στην Φαίη Σκορδά. Οι δηλώσεις του Τρύφωνα έπαιξαν στο «Πρωινό mou» και ο κολακευμένος Λιάγκας κατάφερε να πει: «Πάλι καλά που πρόλαβα να κάνω παιδί με την Φαίη».