Πώς θα λένε τα δίδυμα της Μαράια Κάρεϊ;

05.05.2011
Πέντε μέρες πέρασαν από τότε που 41χρονη ντίβα έγινε μανούλα και ήρθε η στιγμή να αποκαλύψει τα ονόματα των παιδιών της.


Πέντε μέρες πέρασαν από τότε που 41χρονη ντίβα έγινε μανούλα και ήρθε η στιγμή να αποκαλύψει τα ονόματα των παιδιών της.

Η Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) και ο σύζυγός της, Νικ Κάνον (Nick Cannon) διάλεξαν ονόματα για τα διδυμάκια τους και τα ανακοίνωσαν επίσημα σήμερα: Μορόκαν Σκοτ (Moroccan Scott) και Μονρό (Monroe).

Φυσικά, η επιλογή μόνο τυχαία δεν ήταν. Το πρώτο όνομα του γιου του ζεύγους εμπνεύστηκε από το ντεκόρ που έχει επιλέξει η Κάρεϊ για τη σοφίτα του σπιτιού τους στη Νέα Υόρκη (!), αλλά και το γεγονός ότι το μέσα σε αυτό το δωμάτιο που εκείνοι ονομάζουν "Moroccan Room" ο Κάνον της είχε κάνει πρόταση γάμου.

Το "Σκοτ" επιλέχθηκε για δύο λόγους: αρχικά επειδή είναι το μεσαίο όνομα του μπαμπά αλλά και το πατρικό της γιαγιάς του.

Το κοριτσάκι, από την άλλη πλευρά, χρωστά το όνομά του στη θρυλική Μέριλιν Μονρό (Marilyn Monroe), η οποία υπήρξε ανέκαθεν έμπνευση για τη μαμά Μαράια. Αντίθετα από τον αδελφό της, η μικρή Μονρό δεν θα έχει δεύτερο όνομα, γιατί ούτε και η μαμά έχει.

Τα παιδιά γεννήθηκαν το Σάββατο στο Λος Άντζελες και προέκυψαν ύστερα από πολλές και μεγάλες ταλαιπωρίες για τη διάσημη τραγουδίστρια. Η Κάρεϊ, η οποία παντρεύτηκε τον Κάνον το 2007 δήλωσε ότι δεν έχει σκοπό να κάνει άλλα παιδιά. Τα δύο είναι αρκετά. Να τους ζήσουν.

Ζωή Κίττα