Λαμπάδιασε η Πενέλοπε Κρουζ

04.05.2011
Μεγάλη λαχτάρα βρήκε την άμοιρη την 37χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και μάλιστα ανήμερα των γενεθλίων της.

Μεγάλη λαχτάρα βρήκε την άμοιρη την 37χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και μάλιστα ανήμερα των γενεθλίων της.

Η Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz) εμφανίστηκε χθες το βράδυ στην εκπομπή του Τζέι Λένο (Jay Leno) "The Tonight Show" και μεταξύ άλλων διηγήθηκε πως πέρασε τα φετινά της γενέθλια, που όπως φαίνεται ήταν… φλογερά –με την κακή έννοια!

Στις 28 Απριλίου, λοιπόν, η φρέσκια μανούλα Πενέλοπε έγινε 37 χρονών.

"Πάντα αγχώνομαι όταν γιορτάζω τα γενέθλιά μου", παραδέχτηκε η Κρουζ, αποκαλύπτοντας ότι φέτος το πρόγραμμα είχε δείπνο με λίγους συγγενείς και φίλους.

"Έχω μεγάλο άγχος όταν μου τραγουδούν το 'Happy Birthday'. Αγχώνομαι όταν πρέπει να ανοίξω τα δώρα μου μπροστά σε κόσμο. Το άγχος μου είναι μεγαλύτερο τότε, παρά στα Όσκαρ", συνέχισε η Πενέλοπε για να φτάσει και στο… δια ταύτα.

Ήταν τόσο μεγάλη η αγωνία της, φέτος, λοιπόν, που τη στιγμή που έσκυψε να σβήσει τα κεράκια στην τούρτα, δεν πρόσεξε και πήραν φωτιά τα μαλλιά της. "Ευτυχώς οι γύρω μου αντέδρασαν γρήγορα και τη γλίτωσα", αστειεύτηκε στη συνέχεια η Κρουζ.

Πάντως, η αλήθεια είναι πως όποια ζημιά και αν έγινε ήταν πολύ μικρή, γιατί η εμφάνιση της Πενέλοπε στη λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο MET της Νέας Υόρκης ήταν άψογη καθ' όλα.

Ζωή Κίττα