Μυστήριο με Μανωλίδου: γυμνή σε πίνακα;

04.05.2011
Από το πρωί της Τρίτης κυκλοφορεί η φήμη/είδηση ότι ο πρώην σύζυγος της Ευγενίας Μανωλίδου, Θοδωρής πρόκειται να βγάλει σε δημοπρασία πίνακα του που απεικονίζει μία γυμνή γυναίκα ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

Από το πρωί της Τρίτης κυκλοφορεί η φήμη/είδηση ότι ο πρώην σύζυγος της Ευγενίας Μανωλίδου, Θοδωρής πρόκειται να βγάλει σε δημοπρασία πίνακα του που απεικονίζει μία γυμνή γυναίκα ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Το πρόσωπο της τσίτσιδης δεν είναι ευδιάκριτο, όμως, πολλά δημοσιεύματα έσπευσαν να σχολιάσουν ότι η εν λόγω δεν είναι άλλη από την «Μπουμπούκα».

Καταλαβαίνεις, το σοκ. Να σου πέφτει το σαγόνι και να το αφήνεις κατάχαμα στα πατώματα να κάνει παρέα στο σαγόνι του Άδωνη Γεωργιάδη. Γιατί στάνταρ την ίδια αντίδραση θα είχε στην είδηση ότι η σύζυγος δημοπρατείται γυμνή. Η φήμη/πληροφορία δεν άργησε να κάνει το γύρο της πόλης και να πέσει στα αυτιά της Ευγενίας, η οποία έσπευσε μέσω Twitter να διαψεύσει, υποστηρίζοντας ότι ο πίνακας έγινε στις αρχές του 80, τότε που εκείνη ήτο μόλις 5 ετών!

Ο πρώην σύζυγος, σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, ούτε διαψεύδει, ούτε επιβεβαιώνει αν η «Μπουμπούκα» είναι η τσίτσιδη του πίνακα. Κι εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε, διότι δεν είναι ευδιάκριτο το πρόσωπο. Και σάμπως ξέρουμε το γυμνό κορμί της Ευγενίας για να το αναγνωρίσουμε; Η σιλουέτα είναι λεπτή και καλοσχηματισμένη και κάπως μας μπερδεύει...

Το θέμα με τον πίνακα μέχρι που έγινε σατιρικό βίντεο από εκπομπή κι αυτό έκανε έξαλλη την Μανωλίδου, η οποία τούτη τη φορά απείλησε μέχρι και με μηνύσεις, αν το θέμα δε σταματήσει εδώ και συνεχίσει να αναπαράγεται. Τι να πούμε. Είναι ένα μυστήριο η ιστορία. Μόνο ο καλλιτέχνης μπορεί να δώσει λύση...