Μελέτη: Έκανε "τσακωτό" παράνομο ζευγάρι!

03.05.2011
Η Ελεονώρα Μελέτη δε διαθέτει μόνο λαγωνικά στην εκπομπή της, αλλά είναι και η ίδια λαγωνικό κι άμα συνεχίσει έτσι, βλέπω να τους... τρώει τη δουλειά! Όπως αποκάλυψε, η ίδια στην «Πρωινή Μελέτη» τις προάλλες έκανε «τσακωτό» στα μπουζούκια παράνομο

Η Ελεονώρα Μελέτη δε διαθέτει μόνο λαγωνικά στην εκπομπή της, αλλά είναι και η ίδια λαγωνικό κι άμα συνεχίσει έτσι, βλέπω να τους... τρώει τη δουλειά! Όπως αποκάλυψε, η ίδια στην «Πρωινή Μελέτη» τις προάλλες έκανε «τσακωτό» στα μπουζούκια παράνομο τηλεοπτικό ζευγάρι. Με το στόμα ανοιχτό άφησε το αξιότιμο πάνελ της, το οποίο την βομβάρδισε στις ερωτήσεις για περαιτέρω λεπτομέρειες.

Εννοείται ότι ονόματα και διευθύνσεις δεν έδωσε, μόνο κάποια στοιχειά, έτσι για να πάρουμε μία μυρωδιά του παράνομου ζεύγους. Έχουμε και λέμε λοιπόν, είναι τηλεοπτικά πρόσωπα, ο ένας είναι φρεσκοχωρισμένος και ο άλλος δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο. Η γυναίκα, δε, είναι πιο διάσημη από τον άνδρα, αφού τη βλέπουμε πιο συχνά σε κοσμικές στήλες.

Το ζεύγος το είδε στα μπουζούκια, αλλά εκεί κάθονταν σε διαφορετικές παρέες καθώς δεν ήθελαν να δώσουν στόχο. Εκεί, όμως, που το έκανε «τσακωτό» ήταν μετά τα μπουζούκια, σε γνωστό φαγάδικο της περιοχής, όπου ήταν ιδιαίτερα τρυφεροί μεταξύ τους. Πήραν σε πακέτο το φαγητό κι έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.