Η ερωτική καταδίωξη της Χάλι Μπέρι

03.05.2011
Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σκηνή από ταινία, μόνο που αυτή τη φορά δεν υπήρχαν κάμερες να "γυρίζουν"


Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σκηνή από ταινία, μόνο που αυτή τη φορά δεν υπήρχαν κάμερες να "γυρίζουν".

Ο ερωτευμένος Ολιβιέ Μαρτινεζ (Olivier Martinez) μάλλον δεν άντεξε στη σκέψη ότι η αγαπημένη του θα έφευγε από κοντά του και έτρεξε να της το πει με τον πιο κινηματογραφικό τρόπο.

Η Χάλι Μπέρι (Halle Berry) βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο που την οδηγούσε μέσα από τους δρόμους του Χόλιγουντ στο αεροδρόμιο όταν αντιλήφθηκε ότι κάποιος την… καταδίωκε.

Έτσι, σε κάποιο κόκκινο φανάρι, γύρισε να δει τι ακριβώς συνέβαινε. Η έκπληξη ήταν μεγάλη και σίγουρα ευχάριστη όταν είδε τον 44χρονο αγαπημένο της επάνω στη Χάρλεϊ του να έχει σταματήσει ακριβώς δίπλα της.

Τι είπαν μεταξύ τους δεν είναι δυνατό να γνωρίζουμε, όμως από τις φωτογραφίες μπορεί κανείς εύκολα να συμπεράνει ότι ο Μαρτίνεζ ήθελε να αποχαιρετήσει για ακόμη μια φορά την καλή του –ίσως να της πει και ότι θα του λείψει;

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον περασμένο χρόνο στα γυρίσματα της ταινίας "Dark Tide" και από τότε είναι αχώριστο.

Η 44χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πέρασε από μεγάλες δυσκολίες τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζοντας τον πρώην σύζυγό της, Γκαμπριέλ Ομπρί (Gabriel Aubry) σε μια σκληρή δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της 3χρονης κόρης τους, Νάλα (Nalah).

Τελικά, φαίνεται πως η σχέση ανάμεσα στους δύο πρώην συντρόφους είναι πια πολύ καλύτερη, όπως ήθελαν αμφότεροι "κυρίως για χάρη της μικρής", σύμφωνα με κοινές δηλώσεις τους.

Ζωή Κίττα