Χριστουγεννιάτικη πρόταση γάμου για τη Λίλι Άλεν

28.12.2010
Το 2010 ήταν σίγουρα μια δύσκολη και δυσάρεστη χρονιά για την 25χρονη τραγουδίστρια Λίλι Άλεν (Lily Allen) που ευτυχώς θα κλείσει όσο πιο γλυκά γίνεται.
Το 2010 ήταν σίγουρα μια δύσκολη και δυσάρεστη χρονιά για την 25χρονη τραγουδίστρια Λίλι Άλεν (Lily Allen) που ευτυχώς θα κλείσει όσο πιο γλυκά γίνεται.

Η ποπ σταρ και ο 32χρονος αγαπημένος της Σαμ Κούπερ (Sam Cooper) βρίσκονταν για μεγάλο διάστημα στην Αυστραλία και λίγο πριν τα Χριστούγεννα αποφάσισαν να κάνουν ένα ρομαντικό διάλλειμα ταξιδεύοντας στην μακρινή Ινδονησία και συγκεκριμένα στο Μπαλί.

Την ημέρα των Χριστουγέννων και ενώ το ζευγάρι απολάμβανε το ηλιοβασίλεμα στο μπαλκόνι της 800 λιρών σουίτας του με θέα τον Ινδικό Ωκεανό, ο Σαμ ξάφνιασε ευχάριστα την Λίλι κάνοντάς της επίσημη πρόταση γάμου.

Φίλος του ζευγαριού δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα "Mail" πως η Άλεν δεν είχε ιδέα για την έκπληξη του Σαμ και αντιδρώντας αυθόρμητα του απάντησε αμέσως καταφατικά και ξέσπασε σε δάκρυα χαράς. Το ζευγάρι γιόρτασε τον αρραβώνα του στο μπαρ του ξενοδοχείο που διέμεναν με λίγους καλεσμένους και πίνοντας άφθονη σαμπάνια και κοκτέιλ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας, τόνισε πως η Λίλι δεν σταματούσε να χαμογελά και να λέει σε όλους ότι μόλις αρραβωνιάστηκε με το Σαμ, τον έρωτα της ζωής της, όπως τον αποκαλεί.

Το ζευγάρι διατηρούσε φιλία πολλών ετών αλλά το 2009 άρχισαν να βγαίνουν μαζί ως ζευγάρι. Έχουν μάλιστα περάσει μερικές εβδομάδες από την αποβολή που είχε η 25χρονη Άλεν ενώ βρισκόταν στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα, η Άλεν είχε χρειαστεί να μπει εσπευσμένα στο νοσοκομείο υποφέροντας από σηψαιμία που σχετιζόταν άμεσα με την απότομη διακοπής της κύησης που είχε.

Ήταν η δεύτερη φορά που η ποπ σταρ απέβαλε, μετά και την πρώτη της εγκυμοσύνη που διεκόπη απότομα το 2007 και ενώ η τραγουδίστρια ετοιμαζόταν να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Εντ Σάιμονς (Ed Simons) από τους "Chemical Brothers"!

Ο εκπρόσωπος του ζευγαριού αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, πάντως, πρόσφατα, η αδερφή της Άλεν, η Σάρα Όουεν (Sarah Owen) αποκάλυψε πως το ζευγάρι σκέφτεται να βάλει σύντομα μπρος τις προσπάθειες απόκτησης ενός μωρού!

Κατερίνα Π.