Ας γιορτάσουμε λοιπόν...
Η σεφ Νίκη Μερκούρη μας μαγειρεύει πρωτοχρονιάτικα φαγητά με κυρίαρχο συστατικό το εποχιακό ρόδι.
Η ίδια λέει:
"Στο τραπέζι τη συγκεκριμένη ημέρα όλα πρέπει να έχουν φτιαχτεί από καρδιάς. Το στόλισμα είναι το κύριο συστατικό για να βιώσουμε την ιδιαιτερότητα της Πρωτοχρονιάς. Ενα κόκκινο τραπεζομάντιλο, λίγα στεφανάκια από ρόδια και ένα μικρό πουγκάκι από πολύχρωμο γκοφρέ χαρτί με ένα γλύκισμα δίπλα από το σερβίτσιο του κάθε αγαπημένου μας προσώπου είναι αρκετά για να γευτούν όλοι τη χαρά της γιορτής".
Η σεφ αντί για ευχή μας συμβουλεύει να βάλουμε καρύδια με μέλι και κρασί σε ένα πιάτο, έτσι ώστε όταν έρθει ο καινούργιος χρόνος να τα βρει, να τα γευτεί, να ζαλιστεί και να μας προσφέρει όλα τα καλά του...