Το τέλειο Mohito με δυόσμο από τη LECHUZA σας
-
10 φύλλα φρεσκοκομμένο δυόσμο από τη LECHUZA σας
-
½ lime κομμένο στα 4
-
2 κ.γ. ζάχαρη
-
1 κούπα παγάκια
-
50 ml λευκό ρούμι
-
½ κούπα club soda
Βάζουμε τα φύλλα δυόσμου και το ένα κομμάτι λάιμ σε ένα ποτήρι από χοντρό γυαλί. Με ένα γουδοχέρι πιέζουμε για να απελευθερώσουμε τα αρώματα τους. Προσθέτουμε τα δυο ακόμη λάιμ και τη ζάχαρη και πιέζουμε με το γουδοχέρι ώσπου να γίνουν σιρόπι. Γεμίζουμε το ποτήρι με πάγο, ρίχνουμε το ρούμι και στη συνέχεια τη σόδα. Ανακατεύουμε και διακοσμούμε με μια φουντίτσα δυόσμο.