ΥΛΙΚΑ
• 6 ντομάτες
• 2 κρεμμύδια τριμμένα
• 200 γρ. φέτα τριμμένη
• 3 κουτ. σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
• 3/4 φλιτζανιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
• αλάτι, πιπέρι
• ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες σε μικρά κυβάκια, αφαιρώντας τους σπόρους. Αλατίζουμε και τις αφήνουμε να στραγγίξουν για μισή ώρα. Τις πιέζουμε να βγάλουν τα υγρά τους και τις βάζουμε σε μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Αφήνουμε το μείγμα να σφίξει για 5 λεπτά στο ψυγείο. Ζεσταίνουμε μπόλικο ελαιόλαδο σε τηγάνι και ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα στο τηγάνι. Τηγανίζουμε για 3• 4 λεπτά από κάθε πλευρά και σερβίρουμε.
Επιμέλεια: Αλέξης Μίχας
Συνταγές από το Cook Book