Αυτή η γρανίτα καρπούζι είναι πραγματικά καταπληκτική! Εύκολη συνταγή και υγιεινή για το καλοκαιράκι με 3 μόλις συστατικά για να τους εντυπωσιάσεις όλους!
- 4 φλιτζάνια καρπούζι χωρίς τα σπόρια κομμένο σε κυβάκια
- 2 κουτάλια της σούπας ζάχαρη
- χυμό από μισό λάιμ
Σε ένα μπλέντερ βάζεις καρπούζι, ζάχαρη και λίγο χυμό λάιμ. Ανακατεύεις καλά στο μπλέντερ, μεταφέρεις το μείγμα σε ένα ρηχό πιάτο και το αφήνεις να παγώσει 4-6 ώρες μέχρι να πήξει. Μόλις η γρανίτα παγώσει ξύσε τη γρανίτα με ένα πιρούνι για να διαχωριστεί και σέρβιρέ τη! Απόλαυση να την πιεις στο ποτήρι.