Γρανίτα με καρπούζι και λάιμ

10.07.2015

Αυτή η γρανίτα καρπούζι είναι πραγματικά καταπληκτική! Εύκολη συνταγή και υγιεινή για το καλοκαιράκι με 3 μόλις συστατικά για να τους εντυπωσιάσεις όλους!

  • 4 φλιτζάνια καρπούζι χωρίς τα σπόρια κομμένο σε κυβάκια
  • 2 κουτάλια της σούπας ζάχαρη
  • χυμό από μισό λάιμ

Σε ένα μπλέντερ βάζεις καρπούζι, ζάχαρη και λίγο χυμό λάιμ. Ανακατεύεις καλά στο μπλέντερ, μεταφέρεις το μείγμα σε ένα ρηχό πιάτο και το αφήνεις να παγώσει 4-6 ώρες μέχρι να πήξει. Μόλις η γρανίτα παγώσει ξύσε τη γρανίτα με ένα πιρούνι για να διαχωριστεί και σέρβιρέ τη! Απόλαυση να την πιεις στο ποτήρι.