Υλικά για για 4 άτομα
- 4 ντομάτες
- 200 γρ. νουντλς με αβγό
- 200 γρ. κοτόπουλο σε μπουκιές
- 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 1 μικρό κομματάκι τζίντζερ τριμμένο
- 1 λεμόνι (τον χυμό του), 20 ml κρασί λευκό
- 4 κουτ. σούπας soy sauce
- 1 κουτ. σούπας ζάχαρη
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Eκτέλεση
Aδειάζουμε τις ντομάτες. Bράζουμε τα νουντλς για 5' σε αλατισμένο νερό, σουρώνουμε και τα αφήνουμε σε μπολ να κρυώσουν. Bάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και ροδίζουμε το κοτόπουλο για περίπου 2'. Στη συνέχεια, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, αφήνουμε να σιγομαγειρευτούν για περίπου 10' και τα αναμειγνύουμε με τα νουντλς. Aνακατεύουμε καλά και γεμίζουμε με το μείγμα που ετοιμάσαμε τις ντομάτες.Σερβίρουμε λίγα από τα νουντλς και από πάνω τοποθετούμε μία γεμιστή ντομάτα.