Υλικά για 4 άτομα
Προετοιμασία 10 λεπτά
Μαγείρεμα 5 λεπτά
Υλικά
-400 γρ. ρεβίθια βρασμένα
-4 ντομάτες σε φετούλες
-2 μικρά αγγουράκια σε φέτες
-2 μικρά κρεμμύδια ξερά σε λεπτές φέτες
-12 ελιές Καλαμών
-1/2 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή
-2 κουτ. σούπας ξίδι
-4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
-δυόσμο ψιλοκομμένο
Για τη φέτα
-200 γρ. φέτα σκληρή σε κυβάκια
-2 κουτ. σούπας αλεύρι
-1 κουτ. γλυκού κύμινο τριμμένο
-λίγο λάδι
Eκτέλεση
Ανακατεύουμε σε σαλατιέρα όλα τα λαχανικά, τα ρεβίθια, τα μυρωδικά και περιχύνουμε με το λάδι και το ξίδι. Αναμειγνύουμε σε ένα πιάτο το αλεύρι με το κύμινο και βάζουμε μέσα τα κομμάτια της φέτας. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και τα ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να πάρουν χρώμα. Τα προσθέτουμε στη σαλάτα και σερβίρουμε.