Υλικά για 2-3 άτομα
Προετοιμασία 10 λεπτά
Μαγείρεμα 20 λεπτά
Υλικά
-1/2 κιλό βλίτα
-1/2 κιλό αμπελοφάσουλα
-1/2 κιλό μπάμιες
-1/2 κιλό κολοκυθάκια
-6 κολοκυθανθούς (προαιρετικά)
-1 κρεμμύδι ξερό μέτριο ψιλοκομμένο
-1 κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
-1 «Σπιτικό» Ζωμό Κότας
-αλάτι, πιπέρι
-1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
-1 λεμόνι (τον χυμό και το ξύσμα)
Eκτέλεση
Βράζουμε για λίγο τα αμπελοφάσουλα και μετά ρίχνουμε μέσα τον σπιτικό ζωμό, τα κολοκυθάκια, τα βλίτα, τις μπάμιες και προς το τέλος προσθέτουμε τους κολοκυθανθούς. Αφού πάρουν βράση, τα σουρώνουμε και ρίχνουμε αλάτι. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια με ελαιόλαδο στο τηγάνι, αλατοπιπερώνουμε και με το περιεχόμενο του τηγανιού ραντίζουμε και νοστιμίζουμε τα χόρτα μας. Ραντίζουμε με τον χυμό λεμονιού, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε, πασπαλίζοντας με το ξύσμα λεμονιού.