Υλικά
190 γρ. καστανή ζάχαρη
80 γρ. λευκή κρυσταλλική ζάχαρη
200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 μεγάλα αυγά
125 γρ. βούτυρο Lurpak σε θερμοκρασία δωματίου
1 κ.γ bakin powder
1 πρέζα αλάτι
50 γρ. chips σοκολάτας
λίγο βούτυρο για το ταψάκι
Εκτέλεση
* Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, την καστανή ζάχαρη, το bakin powder και το αλάτι.
* Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την λευκή ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
* Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά.
* Ρίχνουμε την μισή δόση στερεών και ανακατέυουμε με σύρμα.
* Συνεχίζουμε με την άλλη μισή μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα.
* Προσθέτουμε τα chips σοκολάτας και ανακατεύουμε.
* Το μίγμα θα είναι κολλώδες αλλά όχι τελείως ρευστό.
* Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι 26 εκ. διαμέτρου.
* Ρίχνουμε το μίγμα και απλώνουμε με μία σπάτουλα.
* Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς για 25 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα από πάνω.
* Αφήνουμε να κρυώσει τελείως κι έπειτα σερβίρουμε.
Τη συνταγή μας έδωσε η Ελένη Εντζερίδου από το foodblog"γευσις"