Ένα τέτοιο μαμαδίστικο μπλογκ είναι το http://lenafusion.wordpress.com
Ολοκληρωμένα γεύματα ή γευστικές ιδέες για συγκεκριμένες περιπτώσεις που είναι κομμάτια της ζωής της μαμάς Λένας που υπογράφει και το blog, που όμως, μπορεί να ταιριάξουν στον καθένα. Δηλαδή, μικρές ιστορίες καθημερινής ζεστασιάς! Πρόκεται μάλιστα για fusion συνδυασμούς που προέρχονται κυρίως από την ελληνική και την αγγλική κουζίνα.
Info: Η μαμά Λένα έχει ζήσει στην Κύπρο, στην Αγγλία και στην Ελλάδα φυσικά, αλλά πάντα αφήνει ανοιχτές τις προοπτικές της για το πού θα μαγειρεύει στο μέλλον!
Εμείς, με λαχτάρα περιμένουμε την ανάρτηση της συνταγής για το πιο νόστιμο μπράουνι, αυτό που σου θυμίζει χρόνια φοιτητικά με μυρωδιά Θεσσαλονίκης αλλά και πρωινά στο μπλακόνι κάπου εκεί στο Παγκράτι!
Δοκίμασε τη συνταγή: Σοκολατάκια κάστανου με επικάλυψη κακάου
Υλικά:
½ κιλό κάστανα, βρασμένα καθαρισμένα και περασμένα από το μύλο του πουρέ
250 γρ. άχνη ζάχαρη
50 γρ. κουβερτούρα 50% κακάο
2 κουταλιές βούτυρο τύπου Κέρκυρας
5 κουταλιές γάλα εβαπορέ αδιάλυτο ή κρέμα γάλακτος 15%
4 -5 digestive μπισκότα τριμμένα
1 κουταλιά της σούπας λικέρ μαστίχα Χίου
Κακάο για επικάλυψη
Για την εκτέλεση της συνταγής κάνε κλικ εδω
Από την Κατερίνα Π.