Ντοματοπιπεριά

23.01.2012

Υλικά
• 10 πράσινες μακρόστενες πιπεριές «κέρατο» • 10 ντομάτες • 1 κούπα ελαιόλαδο • 4-5 σκελίδες σκόρδο • 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι

Εκτέλεση: Πλένουμε και σκουπίζουμε τις πιπεριές, τις κόβουμε σε κομμάτια με πάχος ένα δάχτυλο και τις τσιγαρίζουμε με μια κούπα λάδι, ώσπου να αρχίσουν να κοκκινίζουν. Προσθέτουμε τις ντομάτες κομμένες σε φέτες και μόλις αρχίσει να βράζει η σάλτσα, προσθέτουμε το σκόρδο. Αφήνουμε τα λαχανικά να βράσουν ώσπου να αρχίσει να πυκνώνει το μείγμα και στο τέλος προσθέτουμε 2 κουταλιές αλεύρι για να πήξει η σάλτσα.